Kupiškio r. atsikabino vilkiko priekaba, susidūrė trys transporto priemonės

Trečiadienio rytą Kupiškio rajone atsikabino vieno vilkiko priekaba, kurioje buvo vežama mediena. Atsikabinus priekabai, susidūrė trys transporto priemonės, du žmonės buvo išvežti į ligoninę.

Susidūrė trys transporto priemonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Susidūrė trys transporto priemonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2019, 12:57 PM, atnaujinta Apr 18, 2019, 1:48 PM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, trečiadienį apie 8 val. 30 min. Kupiškio r., Šaukliškių k., krašto kelyje Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys, 42 m. vyras vairavo automobilį „VW Transporter“ su priekaba, kurioje buvo vežama mediena.

Atsikabinusi priekaba įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu kitu automobiliu „VW Transporter“, kurį vairavo 36 m. vyras.

Po smūgio priekaba nulėkė į šalikelę, o antrasis „VW Transporter“ tapo nevaldomas ir įvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą kliudė saugumo salelėje įrengtus kelio ženklus, taip pat atsitrenkė į priešpriešine eismo juosta važiuojantį krovininį automobilį „Mercedes Benz Atego“.

Iš įvykio vietos į ligonę buvo išvežti antrajame automobilyje „Vokswagen Transporter“ važiavę vairuotojas ir 32 m. keleivis.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.