Trečiadienį paženklino tragedijos: Kėdainių r. žuvo skęstančią moterį gelbėjęs vyras, Kvėdarnoje – 16-metė

Karščių alinamas trečiadienis paženklintas tragedijomis Kėdainių rajone ir Šilalės seniūnijoje.

Asociatyvi nuotr.<br>D.Umbraso nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dimitrijus Kuprijanovas, rinkosaikste.lt, lrytas.lt

Jun 12, 2019, 10:39 PM, atnaujinta Jun 12, 2019, 11:39 PM

Kėdainių rajono Nociūnų kaime esančio namo kieme iškastame vandens tvenkinyje nuskendo pusamžis vyras.

Pirminiais duomenimis, keliolika minučių po 20 valandos tvenkinyje sumanė išsimaudyti sodybos šeimininkė. Besimaudydama moteris pradėjo skęsti. Jos pagalbos šauksmą išgirdęs vyriškis puolė ją gelbėti. Vyras šoko į vandenį ir pats pradėjo skęsti. Moteriai šiaip ne taip pavyko išsikapanoti į krantą, deja, vyriškis nugrimzdo į dugną.

Netrukus Bendrąjį pagalbos centrą pasiekė pagalbos skambutis. Paskambinęs asmuo pranešė, kad tvenkinyje skęsta vyriškis. Į įvykio vietą išskubėjo ugniagesiai gelbėtojai, greitosios pagalbos medikai, policijos pareigūnai.

Atvykę į Vandžiogalos gatvėje esančią sodybą gelbėtojai vyriškio kūno nematė. Teko nerti į vandenį, buvo vykdoma vyro paieška.

Netrukus kūnas buvo ištrauktas iš vandens. Vyriškis buvo perduotas medikams. Medikai vyrą bandė gavinti, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. Vyras buvo gaivinamas naudojant LUCAS krūtinės spaudimo sistemą.

Deja, po kurio laiko medikai vyriškui konstatavo mirtį. Kūnas buvo perduotas į įvykio vietą atvykusiems laidojimo paslaugas teikiančios įmonės darbuotojams.

Nuskendo nepilnametė

Trečiadienį tragedija užfiksuota ir Šilalės seniūnijoje. 21 val. 17 min. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefonu 112 buvo gautas pranešimas, kad Šilalės seniūnijoje esančiame Kvėdarnos miestelyje skęsta mergina.

Kaip lrytas.lt informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovai, mergina nuskendo.

Jos kūnas dar nėra rastas. Merginai – 16 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.