Panevėžio ligoninėje mirė iš 6 metrų aukščio nukritęs vyras: jam nustatytas 4,50 prom. girtumas

Baisi nelaimė Rokiškio rajone - Rokiškio rajono gyventojas, kuriam buvo nustatytas itin sunkus (4,50 prom.) girtumas, vaikščiodamas po griūvantį pastatą, krito iš 6 metrų aukščio ir buvo sunkiai sužalotas. Rokiškio ligoninėje jam buvo nustatyti daugybiniai kaulų lūžiai, dėl traumos buvo paguldytas į reanimaciją. Deja, dėl sužalojimų vyras neišgyveno.

Panevėžio ligoninėje mirė iš 6 metrų aukščio nukritęs vyras: jam nustatytas 4,50 prom. girtumas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Panevėžio ligoninėje mirė iš 6 metrų aukščio nukritęs vyras: jam nustatytas 4,50 prom. girtumas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-21 09:32

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, antradienį, 6 val. VšĮ Respublikinės Panevėžio ligoninės, intensyvios terapijos skyriuje mirė vyras (gim. 1978 m.) gyvenantis Rokiškio rajone, Juodupės seniūnijoje, Didsodės kaime,

Rugpjūčio 5 dieną, 14 val. 56 min., neblaivus (4,50 prom. girtumas) vaikščiodamas po neeksploatuojamą pastatą nukrito iš 6 m aukščio ir dėl daugybinių viso kūno kaulų lūžių buvo paguldytas į Rokiškio rajono ligoninės reanimacijos skyrių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.