Per gaisrą Visagino daugiabutyje smarkiai nukentėjo du vyrai, buvo evakuoti namo gyventojai

Du vyrai smarkiai nukentėjo naktį iš šeštadienio į sekmadienį Visagine kilus gaisrui daugiabutyje. Dėl smarkaus uždūminimo viršutinių aukštų gyventojams buvo nurodyta palikti patalpas ir palaukti lauke, kol gaisras bus užgesintas.

Per gaisrą Visagino daugiabutyje smarkiai nukentėjo du vyrai, buvo evakuoti namo gyventojai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Per gaisrą Visagino daugiabutyje smarkiai nukentėjo du vyrai, buvo evakuoti namo gyventojai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2019, 9:43 AM, atnaujinta Sep 15, 2019, 9:50 AM

Pranešimą apie gaisrą Parko g. Visagino ugniagesiai gavo apie 22 val. 54 min. Buvo pranešta, kad dega butas šeštame aukšte.

Atvykus gelbėtojams, pro šešto aukšto buto langą veržėsi dūmai. Paaiškėjo, kad gaisras kilo vieno kambario bute, viskas skendėjo tirštuose dūmuose.

Apie 23 val. 04 min. ugniagesiai su specialiais kvėpavimo aparatais užėjo į degantį butą. Ir jau po minutės iš jo išnešė du sąmonę praradusius maždaug 65 metų vyrus - buto savininką ir jo svečią. Abu vyrai perduoti medikams ir išvežti į Visagino ligoninę.

Dėl stipraus uždūminimo buvo nurodyta šešto ir septinto aukštų gyventojams palikti patalpas ir palaukti lauke, kol gaisras bus užgesintas.

Per incidentą išdegė grindys, sudegė ant grindų gulėjęs čiužinys, aprūko butas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.