Po avarijos Klaipėdos r. ant kojų sukeltos tarnybos, yra nukentėjusių

Mažiausiai du žmonės buvo sužaloti trečiadienį Klaipėdos rajone susidūrus automobiliui BMW ir sunkvežimiui. Po avarijos vieną užspaustą žmogų vadavo ugniagesiai.

 Po avarijos Klaipėdos r. ugniagesiai vadavo prispaustą žmogų.<br> Facebook/Klaipėdos Reidai II/Andriaus nuotr.
 Po avarijos Klaipėdos r. ugniagesiai vadavo prispaustą žmogų.<br> Facebook/Klaipėdos Reidai II/Andriaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2019, 8:40 AM, atnaujinta Oct 9, 2019, 5:29 PM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, trečiadienio rytą, apie 7 val. 41 min., pagalbos tarnybos gavo pranešimą apie eismo įvykį Klaipėdos rajone, Kisinių kaime, per kurį buvo prispaustas žmogus.

Kaip portalui lrytas.lt pranešė Klaipėdos apskrities VPK atstovė Andromeda Graliauskienė, avarijos metu susidūrė krovininė transporto priemonė su lengvuoju automobiliu.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos ir Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį buvo perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Vida Šmigelskienė informavo, kad įvykio metu susidūrė legvasis BMW markės automobilis su sunkiasvoriu „Kamaz“. 

Buvo pranešta, kad avarijos metu prispausti du lengvuoju automobiliu keliavę žmonės. Tačiau į įvykio vietą atvykę ugniagesiai rado transporto priemonėje prispaustą vairuotoją. 

BMW vairuotojui - vos 18 metų. Kartu su juo vyko du 17-mečiai keleiviai. Gale sėdėjęs nepilnametis vaikinas dėl sužalojimų paguldytas į reanimaciją.

Įvykio vietoje ugniagesiai, panaudoję plėstuvus ir žirkles išlaisvino vyro kojas.

Visi trys BMW vykę žmonės perduoti greitosios pagalbos medikams. Sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojas nenukentėjo, pareigūnams patikrinus jo blaivumą, nustatyta, kad vairuotojas buvo visiškai blaivus.

Duomenų apie BMW vairuotojo girtumą suteikta nebuvo.

Po įvykio ugniagesiai sutvarkė kelią, kelyje eismas atlaisvintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.