Klaipėdoje į avariją pateko greitosios pagalbos automobilis: nukentėjo 3 žmonės, tarp jų yra ir nėščioji

Darbo dienos pavakarę Klaipėdoje į eismo įvykį pateko ligonį vežęs greitosios pagalbos automobilis. Per avariją sužeisti trys žmonės. Tarp jų yra ir nėščia moteris.

Klaipėdoje į avariją pateko greitosios pagalbos automobilis, nukentėjo 3 žmonės.<br>Facebook/Klaipėdos reidai II/Jevgenijaus V. nuotr.
Klaipėdoje į avariją pateko greitosios pagalbos automobilis, nukentėjo 3 žmonės.<br>Facebook/Klaipėdos reidai II/Jevgenijaus V. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2019, 4:35 PM, atnaujinta Oct 17, 2019, 4:52 PM

Kaip portalą lrytas.lt informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė, pranešimas apie avariją buvo gautas ketvirtadienį, 15 val. 49 min. 

Buvo gauta informacija apie Klaipėdoje, Kretingos g.-Šiaurės pr. sankryžoje įvykusį mikroautobuso ir greitosios pagalbos automobilio susidūrimą. 

Vengdamas smūgio medikų automobilis įvažiavo į stulpą.

Į įvykio vietą atvyko visos gelbėjimo pajėgos.

Atvykus ugniagesiams prispaustų žmonių nebuvo. Gelbėtojai padėjo perkelti ligonį į kitą atvykusį medikų automobilį.

Klaipėdos apskrities VPK atstovė Andromeda Grauslienė lrytas.lt sakė, kad policija pranešimą apie avariją avariją gavo apie 15 val. 52 min. Susidūrus greitosios pagalbos medikų automobiliui ir autobusiukui nukentėjo trys žmonės - greitosios pagalbos vairuotojas, gydytoja ir nėščia keleivė. Ją paėmė kitas medikų automobilis ir išvežė į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, greitosios pagalbos automobilis važiavo su švyturėliais ir sirenomis, manoma, kad autobusiukas jo nepraleido.

Klaipėdos policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.