Policininkui iš Šalčininkų – bėdos, dėl kaltinimų teko aiškintis kolegoms

Šalčininkų policijos komisariatas netrukus gali netekti vieno pareigūno. Įtariama, kad girtas policininkas sukėlė avariją ir pasprukęs iš įvykio vietos pasislėpė namuose. Po pusvalandžio jį ten surado kolegos.

Šalčininkuose galimai avariją sukėlė ir iš įvykio vietos pasišalino girtas pareigūnas.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Šalčininkuose galimai avariją sukėlė ir iš įvykio vietos pasišalino girtas pareigūnas.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2019, 9:25 AM, atnaujinta Oct 25, 2019, 7:16 AM

Į nemalonią situaciją 32 metų pareigūnas pateko trečiadienio rytą Šalčininkuose, Šv.Jono Pauliaus II gatvėje.

Kaip teigia įvykio liudininkai, iš šalutinio kelio į pagrindinį įsukęs automobilis „Audi Q7“, kurį, kaip įtariama, vairavo policininkas, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio „Nissan Qashqai“ ir su juo susidūrė.

Į svetimą automobilį atsitrenkęs vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino net neišlipęs iš savo automobilio ir nepasidomėjęs, ar „Nissan“ važiavusiems žmonėms nereikia medikų pagalbos.

Greitosios ekipažą į įvykio vietą iškvietė automobilio „Nissan Qashqai“ 38 metų vairuotojas, nes kartu su juo važiavusi 30-metė moteris skundėsi krūtinės skausmu.

Moteriai buvo nustatyta sumušimų, suteikus pirmąją pagalbą ji toliau gydysis namuose.

„Nissan Qashqai“ vairuotojas apie avariją ir pabėgusį vairuotoją iškart informavo policijos pareigūnus ir nurodė avarijos kaltininko mašinos markę bei numerį, todėl pareigūnai greitai išsiaiškino, kam ji priklauso.

Apie 8 valandą, praėjus vos pusvalandžiui po avarijos, pareigūnai jau beldėsi į vieno Miško gatvėje esančio namo duris.

Jas atvėręs Šalčininkų policijos komisariato pareigūnas buvo akivaizdžiai neblaivus. Jis buvo patikrintas alkoholio matuokliu – įpūtė 1,54 promilės. Apžiūrėjus kiemą ir jame esančius statinius garaže buvo rastas ir apdaužytas avarijos kaltininko automobilis.

Dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ketvirtadienį buvo apklausiami nukentėjusieji, automobiliu „Nissan Qashqai“ važiavusi pora, įvykio liudininkai ir įtariamasis, peržiūrimi mieste esančių vaizdo stebėjimo kamerų įrašai.

Kol kas į nemalonumus įsivėlęs pareigūnas nuo tarnybos nėra nušalintas, nes šiuo metu serga ir turi nedarbingumo pažymėjimą.

Komisariato vadovai jo likimą spręs, kai jis grįš į darbą. Taip pat bus kreiptasi į „Sodrą“, kad girtam pareigūnui už trečiadienį nebūtų skaičiuojama nedarbingumo išmoka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.