Iš įstrigusio lifto Vilniaus daugiabutyje ugniagesiai išvadavo 7 žmones – tarp jų vaikas ir 2 kūdikiai

Vilniaus ugniagesiai sekmadienio vakarą skubėjo vaduoti daugiabučio lifte įstrigusius žmones. Tarp išvaduotojų – vienas vaikas ir du kūdikiai.

Iš įstrigusio lifto Vilniaus daugiabutyje ugniagesiai išvadavo 7 žmones – tarp jų vaikas ir 2 kūdikiai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Iš įstrigusio lifto Vilniaus daugiabutyje ugniagesiai išvadavo 7 žmones – tarp jų vaikas ir 2 kūdikiai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2019, 10:54 AM, atnaujinta Nov 11, 2019, 11:23 AM

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, ugniagesių pagalbos prireikė sekmadienį apie 18 val. 14 min.

Atskubėję į naujos statybos daugiabutį Lazdynų g. gelbėtojai konstatavo, kad liftas su žmonėmis įstrigęs trečiame aukšte.

Ugniagesiai parankinėmis priemonėmis atidarė trečiame aukšte kabančio lifto duris ir iš jo ištraukė 4 suaugusius žmones, vieną vaiką ir du kūdikius.

Socialiniame tinkle „Facebook“ ugniagesiai pranešė, kad jie nedelsdami laiko tiesiog išlaužė lifto duris ir taip ištraukė žmones.

„Beje, į liftą dar sutilpo ir 2 vaikiški vežimėliai. Ugniagesiai spėlioja, kad, liftas, matyt, sustojo, nes nebegalėjo pakelti per didelio svorio“, - socialiniame tinkle pranešė Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba.

Šiemet ugniagesiams gelbėtojams iš užstrigusių liftų vaduoti žmones teko 25 kartus.

Per incidentą niekas nenukentėjo.

Tikslias lifto gedimo priežastis aiškinasi jį prižiūrinti įmonė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.