Kėdainių r. susidūrė autobusas ir „Audi A3“, sunkiai nukentėjo lengvojo automobilio vairuotoja

Viena moteris buvo sunkiai sužalota ketvirtadienį Kėdainių rajone susidūrus autobusui ir lengvajam automobiliui. Lengvojo automobilio vairuotoja po susidūrimo buvo užspausta savo automobilyje, ją vadavo ugniagesiai.

Kėdainių r. susidūrė autobusas ir „Audi A3“, sunkiai nukentėjo lengvojo automobilio vairuotoja, autobusas užtvėrė kelią.<br> eismoinfo.lt nuotr.
Kėdainių r. susidūrė autobusas ir „Audi A3“, sunkiai nukentėjo lengvojo automobilio vairuotoja, autobusas užtvėrė kelią.<br> eismoinfo.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2019, 5:05 PM, atnaujinta Dec 26, 2019, 8:11 PM

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, pranešimas apie avariją kelyje „Via Baltica“ ties Aristava (Kėdainių r.) gautas kiek po 15 val. Buvo pranešta, kad susidūrė autobusas „Scania“ ir lengvasis automobilis „Audi A3“.

Gelbėtojams atvykus į avarijos vietą, lengvojo automobilio vairuotoja buvo užspausta. Ją ugniagesiai išvadavo panaudoję specialią gelbėjimo įrangą.

60-metė moteris išvežta į ligoninę, ji sužalota gana sunkiai.

Tuo tarpu autobusu važiavę 55 žmonės nenukentėjo.

Eismo informavimo centras vėliau pranešė, kad dėl eismo įvykio padarinių šalinimo abejomis kryptimis buvo kuriam laikui uždaryta eismas magistralinio kelio A8 Panevėžys-Aristava-Sitkūnai 53,5 km (ties Aristava). Eismas buvo kreipiamas per Aristavos gyvenvietę.

Apie 20 valandą policija informavo, kad atnaujino eismą kelyje Panevėžys-Aristava-Sitkūnai.

Avarija įvyko visai netoli Eismo informavimo centro vaizdo kameros. Iš jos perduodamo vaizdo matyti, kad per avariją autobusas pilnai užtvėrė kelią ir šis tapo nepravažiuojamas.

Policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.