Kaišiadorių rajone degė bibliotekos stogas

Naktį iš pirmadienio į antradienį ugniagesiai skubėjo į Kaišiadorių rajone esantį Stasiūnų kaimą. 2 val. 42 min. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas, kad ateities gatvėje dega bibliotekos stogas.

Asociatyvi nuotrauka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Asociatyvi nuotrauka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-18 06:36, atnaujinta 2020-02-18 11:43

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Kauno PGV, Kaišiadorių PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno AVPK).

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad pirmoji ugniagesių komanda įvykio vietoje buvo jau po 7 min. nuo iškvietimo. Tuo metu medinio vieno aukšto pastato stogas jau degė atvira liepsna.

Pasak ugniagesių, viename pastato gale įrengta biblioteka, kitame bendruomenės renginių ir švenčių salė bei sandėliukas.

Per incidetą apdegė sandėliukas, salės kampas ir siena, išdegė ir nuardyta 10 kvadratinių metrų stogo dangos bei 5 kvadratiniai metrai medinės perdangos.

Pastato dalyje, kur kilo gaisras, dūmų detektoriaus nebuvo. Bibliotekoje įrengta priešgaisrinė signalizacija nebuvo suveikusi. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.