Švenčionyse 6-metė darželio auklėtinė iškišo koją į gatvę, mergaitę iš karto kliudė automobilis

Šaligatviu Švenčionyse ėjusi 6-metė vaikų darželio auklėtinė iškišo koją į važiuojamąją kelio dalį ir vaiką iš karto kliudė pravažiuojantis automobilis „Toyota“.

Švenčionyse 6-metė darželio auklėtinė iškišo koją į gatvę, mergaitę iš karto kliudė automobilis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Švenčionyse 6-metė darželio auklėtinė iškišo koją į gatvę, mergaitę iš karto kliudė automobilis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2020, 11:31 AM, atnaujinta Feb 19, 2020, 11:10 AM

Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities VPK, apie 10 val. 53 min. gautas pranešimas, kad Švenčionyse, Taikos g., prie vaikų darželio, šaligatviu eidama 6-metė mergaitė iškišo koją į važiuojamąją kelio dalį ir ją iš karto kliudė pravažiuojantis automobilis „Toyota“.

Apie įvykį informavo darželio direktorės pavaduotoja. Ji sakė, kad mergaitė verkia, jai skauda koja.

Į įvykio vietą nuskubėjo greitosios pagalbos medikai ir policijos patruliai.

Trečiadienio rytą Lietuvos kelių policijos tarnyba pateikė daugiau šio įvykio detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, esant šlapiai kelio dangai į 32 metų vyro vairuojamą automobilį „Toyota Avensis“ atsitrenkė į važiuojamąją kelio dalį įbėgusi mažametė. Nukentėjo 6 metų mergaitė, gydytojai ligoninėje jai suteikė būtiną pagalbą.

Pirminiais duomenimis, vaikų grupė su su auklėtoja ėjo į žaidimų aikštelę. Visi jau buvo kirtę važiuojamąją dalį kartu su auklėtoja, o viena mergaitė, norėdama pasivyti juos, neapsidairė ir pateko į įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.