Apvirtęs vilkikas užblokavo magistralę prie Panevėžio, eismas buvo kreipiamas apylanka

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį greitkelyje Vilnius-Panevėžys apsivertus vilkikui buvo užblokuotas kelias. Eismą policija nukreipė aplinkkeliais, žmonės per incidentą nenukentėjo.

Greitkelyje Vilnius-Panevėžys apsivertęs vilkikas užblokavo kelią.<br> Facebook/Mentai PNVŽ/Nerijaus K. nuotr.
Greitkelyje Vilnius-Panevėžys apsivertęs vilkikas užblokavo kelią.<br> Facebook/Mentai PNVŽ/Nerijaus K. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-10 08:33, atnaujinta 2020-04-10 15:50

Kaip Eismo informacijos portalas eismoinfo.lt, dėl eismo įvykio padarinių šalinimo penktadienio rytą buvo uždarytas magistralinis kelias A2 Vilnius-Panevėžys nuo 112 iki 121 km Panevėžio kryptimi.

„Eismas kreipiamas rajoniniu keliu Nr. 3010 Preidžiai–Maženiai–Raguva“, - pranešė eismoinfo.lt.

Panevėžio apskrities VPK atstovas Tadas Martinaitis lrytas.lt informavo, kad šioje automagistralės vietoje apvirto vilkikas.

„Pirminė versija buvo tokia, kad avarija įvyko sprogus padangai. Žmonės nenukentėjo, tai techninis eismo įvykis“, - sakė T.Martinaitis.

Pirminiais duomenimis, vilkikas važiavo nuo Panevėžio link Vilniaus. Sprogus padangai, jis kirto žalią skiriamąją juostą, išlėkė į priešingos krypties eismo juostą ir apvirtęs užtvėrė visą važiuojamąją kelio dalį.

Vilkiku buvo vežamos daržovės.

Iš socialiniame tinkle „Facebook“ paviešintų įvykio liudininkų vaizdo medžiagų matyti, kad vienas vilkikas guli apvirtęs ant šono, kitas už keliasdešimties metrų sustojęs skersai važiuojamosios dalies ir taip pat blokuoja kelią.

Tik tuomet, kai vilkikai buvo patraukti, eismas šioje automagistralės vietoje vėl atnaujintas. Tai įvyko penktadienį po pietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.