Švenčionių r. į medį rėžėsi BMW – prireikė visų tarnybų

Visos Švenčionių rajono tarnybos buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą apie į medį atsitrenkusį automobilį BMW.

Visos Švenčionių rajono tarnybos buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą apie į medį atsitrenkusį automobilį BMW.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Visos Švenčionių rajono tarnybos buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą apie į medį atsitrenkusį automobilį BMW.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2020, 4:48 PM, atnaujinta Apr 24, 2020, 1:50 PM

Pranešimas apie avariją Lakajos kaime gautas šiek tiek po 16 val. 30 min. Buvo pranešta, kad „važiuojant nuo Lakajos“ į medį trenkėsi automobilis BMW. Pranešta, kad per avariją nukentėjo maždaug 50 metų vyras, jis gali būti užspaustas.

Kalbant su pranešėju, nuolat trūkinėjo ryšis, tad išsiaiškinti įvykio aplinkybes smulkiau, pareigūnams buvo labai sudėtinga.

Į įvykio vietą aiškintis aplinkybių nuskubėjo visos rajono specialiosios tarnybos - ugniagesiai, policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad atvykus gelbėtojams, žmogus prispaustas nebuvo, jo vaduoti nereikėjo.

Vyras perduotas medikams.

Penktadienį Vilniaus apskrities VPK pranešė daugiau įvykio detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, balandžio 23 d. apie 16 val. 42 min. Švenčionių r., Labanoro seniūnijoje, ties Palakajo kaimu, neblaivaus (neblaivumą tikrintis atsisakė) vyro (gim. 1959 m.) vairuojamas automobilis BMW X3 atsitrenkė į šalikelės medį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.