Vilniaus policija buvo sukelta ant kojų dėl dingusio 10-mečio – tikrinti parkeliai ir miegamieji rajonai

Ketvirtadienio vakarą gavus pranešimą apie dingusį 10-metį ant kojų buvo sukelti Vilniaus policijos pareigūnai. Po valandos vaikas atsirado.

Ketvirtadienio vakarą gavus pranešimą apie dingusį 10-metį ant kojų buvo sukelti Vilniaus policijos pareigūnai. <br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Ketvirtadienio vakarą gavus pranešimą apie dingusį 10-metį ant kojų buvo sukelti Vilniaus policijos pareigūnai. <br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-21 19:45, atnaujinta 2020-05-22 14:19

Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus policijoje, pranešimas apie dingusį 10-metį ketvirtadienį gautas apie 18 val. 36 min. Vaiko mama pranešė, kad jis dar trečiadienį dviračiu išvažiavo iš namų ir negrįžo.

„Ikiteisminio tyrimo kol kas nepradėjome, patruliai „šukuoja“ vietas, kur jis mėgdavo būti, parkelius aplink Viršuliškių ir Justiniškių rajonus“, – vykstant paieškai sakė pareigūnai.

Tuo pat metu pagalbos prašymas dėl dingusio vaiko pradėjo žaibiškai sklisti ir socialiniuose tinkluose. Skelbime apie dingusį vaiką vilniečiai buvo raginami apžiūrėti savo daugiabučių stogus, greta esančius tiltus.

Praėjus valandai po to, kai policija pradėjo paiešką, 10-metis atsirado.

„Patruliai patvirtino, kad vaikas jau namie“, – apie 19 val. 44 min. lrytas.lt informavo pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.