Paaiškėjo, dėl ko netikėtai mirė Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktorius Velionį pagerbė ir V. Landsbergis

Paaiškėjo netikėtai mirusio Kaišiadorių savivaldybės administracijos direktoriaus Mindaugo Nasevičiaus mirties aplinkybės. 53 metų vyro gyvybė užgeso pirmadienį per pietus.

 Paaiškėjo netikėtai mirusio Kaišiadorių savivaldybės administracijos direktoriaus Mindaugo Nasevičiaus mirties aplinkybės.<br> lrytas.lt koliažas.
 Paaiškėjo netikėtai mirusio Kaišiadorių savivaldybės administracijos direktoriaus Mindaugo Nasevičiaus mirties aplinkybės.<br> lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

atspindziai.lt

Mar 26, 2021, 1:23 PM, atnaujinta Dec 5, 2022, 6:42 PM

Darbo dienos viduryje, apie 13 valandą, sukniubęs virtuvėlėje, kur papietavo po komiteto posėdžių, 53 metų vyras neatsigavo, nors dvi medikų komandos jį gaivino apie 45 minutes. Kaip teigia savivaldybės meras Vytenis Tomkus, M. Nasevičiaus artimieji po laidotuvių informavo apie mirties priežastį.

Velionį M.Nasevičių ištiko širdies priepuolis, staiga plyšo aorta.

Merui M. Nasevičiaus mirtis buvo staigi ir netikėta, šokas ištiko ir savivaldybės darbuotojus.

Neseniai staiga mirus kolegei N. Maciulevičienei, savo mirties dienos ryte Mindaugas Nasevičius rašė: „Gyvenimas – pilnas nesuplanuotų , nenumatytų aplinkybių. Čia mes vieną dieną bendravome, o jau kitą dieną staiga Tėvas Nijolę priėmė į savo glėbį. Šis įvykis mums dar kartą parodė, kad gyvenimas šioje žemėje yra laikinas“….

Ši M. Nasevičiaus žinutė pasirodė pranašiška.

Apie tai prie kapo duobės kalbėjo ir Velionio žmona Daiva Nasevičienė. „Mindaugas mėgo sakyti, kad gyventi reikia čia ir dabar. Jis taip ir darė, sakydamas, kad kiekviena diena jį artina prie dangaus“, – sakė D. Nasevičienė.

Su Velioniu atsisveikino daugybė žmonių, jį pagerbė Vytautas Landsbergis, užuojautas parašė Seimo narys A. Ažubalis, TS – LKD partijos pirmininkas G. Landsbergis.

Velionio laidotuvės buvo transliuojamos tiesiogiai Kaišiadorių savivaldybės „Facebook“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.