Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad balandžio 15 dieną, ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, įvyko 46 eismo įvykai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 1 (Vilniuje). Transporto priemonių susidūrimų su į kelią įbėgusiais gyvūnais – 7 (Pasvalyje ir Ignalinos (2), Radviliškio, Skuodo, Šakių, Vilniaus rajonuose)).

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2021, 3:22 PM, atnaujinta Apr 16, 2021, 3:24 PM

Pirminiais duomenimis, 5-iuose įvykiuose nukentėjo žmonės, sužeisti 6, tarp jų – 3 nepilnamečiai. Visi įvykiai įvyko esant šlapiai kelio dangai, tamsiuoju paros metu – 1, Kaune – 3 eismo įvykiai. Transporto priemonių susidūrimų – 3 atvejai, nuvažiavimų nuo kelio – 1, viename įvykyje nukentėjo pėsčiasis.

Ryte (apie 5 val.), lyjant, Prienų rajone, magistraliniame kelyje A16 Vilnius–Prienai–Marijampolė, vingyje į dešinę, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „Volvo S40“ nuvažiavo nuo kelio. Automobiliu važiavo du Ukrainos piliečiai, nukentėjo 52 metų keleivis. „Volvo“, kuriam neatlikta privalomoji techninė apžiūra, vairavo 46 metų vyras.

Taip pat ryte (apie 8 val.), Kauno rajone, Giraitės kaime, į stabdžiusį ir sustojusį automobilį „Škoda Superb“ atsitrenkė automobilis „Chrysler Grand Voyager“, vairuojamas 51 metų vyro. Nukentėjo „Škodos“ 34 metų vairuotoja.

Popietę, Kaune, Sporto gatvėje, 66 metų moters vairuojamas automobilis „Opel Zafira“ atsitrenkė į prie pėsčiųjų perėjos sustojusį automobilį „Ford Focus“, šio 44 metų vairuotoja nukentėjo.

Pavakarę, Kaune, Birutės gatvėje, į važiavusį automobilį BMW X4, vairuojamą 52-ejų moters, atsitrenkė į važiuojamąją kelio dalį įbėgęs nepilnametis. Nukentėjo 12 metų berniukas, jis nuvežtas į ligoninę.

Po penktos, Kaune, Linkuvos gatvėje, 45 metų moteris automobiliu „Peugeot 3008“ iš pirmosios eismo juostos persirikiuodama į antrąją, nedavė kelio automobiliui „VW Touran“, kurį vairavo 30 metų moteris, ir su juo susidūrė. Šis automobilis atsitrenkė į pakelės medį. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežti du mažamečiai, važiavę „Volkswagene“, 3-ejų berniukas ir 5 metų mergaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.