Praėjusios paros avarijose sužeisti 8 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad balandžio 29-ąją, ketvirtadienį, policijos pareigūnai, užregistravo, pirminiais duomenimis, 72 eismo įvykius. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 1 įvykis (Panevėžyje).

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 8 žmonės.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 8 žmonės.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2021, 3:06 PM, atnaujinta Apr 30, 2021, 3:09 PM

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais – 20 atvejų (Šiauliuose, Druskininkų ir Elektrėnų savivaldybėse, Akmenės, Alytaus, Kėdainių, Kretingos, Lazdijų, Molėtų – 2 (1 magistraliniame kelyje A14 Vilnius–Utena), Pakruojo – 2, Radviliškio (magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai), Šilalės, Širvintų, Varėnos (magistraliniame kelyje A4 Vilnius–Varėna–Gardinas), Vilkaviškio, Utenos (magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis), Vilniaus – 2 rajonuose)).

Pirminiais duomenimis, 8-iuose eismo įvykiuose sužeisti 8 žmonės, tarp jų – 3 nepilnamečiai (14-metė pėsčioji, 17 metų dviračio ir to paties amžiaus motociklo vairuotojai). Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 6, dviračių vairuotojai pateko į 2 iš jų, nukentėjo ir 2 pėstieji (vienas pėsčiųjų perėjoje). Miestuose – 7 eismo įvykiai (Klaipėdoje – 2, Vilniuje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje ir Utenoje).

Ryte, prieš aštuntą, Joniškio rajone, kelyje Joniškis–Žeimelis–Pasvalys, pagrindiniu keliu važiavo ir ir į kairę, pirminiais duomenims, suko traktorius „Renault Ares 710“ su priekaba. Tuo metu į jį atsitrenkė automobilis „Audi A6“. Nukentėjo ir į ligoninę pristatyta lengvojo automobilio 33 metų vairuotoja. Ratinį traktorių vairavo 38-erių vyras.

Popietę, Utenoje, Užpalių gatvėje, 81 metų vyro vairuojamas automobilis „Opel Astra“ kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusią nepilnametę. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežta 14 metų mergaitė.

Vakare, Alytuje, Sudvajų gatvėje, į važiavusį automobilį „Toyota Auris“, vairuojamą 33 metų moters, atsitrenkė ta pačia kryptimi iš paskos važiavę motociklas „Yamaha“, kurį vairavo 16 metų paauglys, ir kitas motociklas „Rieju“. Nukentėjo pastarosios dviratės transporto priemonės vairuotojas, 17 metų vaikinas. Abu nepilnamečiai turi teisę vairuoti tokios kategorijos transporto priemones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.