Policija paviešino vaizdo medžiagą, kaip į Santaros klinikas iš Utenos pareigūnai vežė susižalojusį vyrą

Utenos policijos pareigūnai ketvirtadienį patys, nelaukdami medikų pagalbos, į Santaros klinikas tarnybiniu automobiliu nuvežė susižalojusį vyrą. Penktadienį policija išplatino pareigūnų automobilio vaizdo registratoriaus įrašą.

 Policija paviešino vaizdo medžiagą, kaip į Santaros klinikas iš Utenos pareigūnai vežė susižalojusį vyrą.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Policija paviešino vaizdo medžiagą, kaip į Santaros klinikas iš Utenos pareigūnai vežė susižalojusį vyrą.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2021, 9:35 AM, atnaujinta May 14, 2021, 9:45 AM

Apie tai, kad nelaukdami greitosios pagalbos medikų patys į Vilnių nuvežė susižalojusį vyrą, socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Lietuvos policija.

Kaip rašoma pranešime, ketvirtadienį policija gavo pranešimą, kad iš Utenos į Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikas yra vežamas vyras su sunkiai sužalotais rankos pirštais.

Pareigūnai patruliavę kelyje Utena-Vilnius, iš pradžių automobilį „VW Passat“ lydėjo, tačiau atsižvelgdami į situaciją, priėmė sprendimą, kad sužalotą vyrą greičiau nuveš tarnybiniu automobiliu.

„Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus Kelių patrulių būrio specialistas Gediminas Kviklys ir vyriausioji patrulė Sandra Ramelienė įsisodino nukentėjusįjį į tarnybinį automobilį ir skubiai nuvežė bei perdavė Santaros klinikų medikams.

Vyras (gim. 1968 m.) gyvenantis Vilniaus r. pareigūnams pranešė, kad jaučiasi gerai“, - rašoma policijos pranešime.

Kodėl policijos pareigūnams tarnybiniu automobiliu patiems reikėjo vežti nukentėjusį vyrą į Vilnių nelaukiant greitosios pagalbos medikų, policija nepraneša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.