Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad gegužės 17 dieną, pirmadienį, policijos pareigūnai užregistravo 54 eismo įvykius. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 įvykiai (Kėdainių r., kelyje Aristava–Kėdainiai–Cinkiškiai, Rokiškio r., kelyje Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys).

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės.<br> Šiaulių apskrities VPK nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės.<br> Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2021, 3:12 PM, atnaujinta May 18, 2021, 3:16 PM

Tarp įvykių – 11 atvejų, kai transporto priemonės susidūrė su į kelią įbėgusiais gyvūnais: Anykščiuose, Klaipėdoje, Šiauliuose, Vilniuje (2) ir Kupiškio, Prienų (2), Šalčininkų, Šiaulių (magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai), Šilalės (magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda) rajonuose.

Pirminiais duomenimis, 5-iuose eismo įvykiuose sužeisti 6 žmonės (vairuotojai, keleiviai, pėsčiasis). Eismo įvykiai įvyko Kaune (2), Kazlų Rūdoje, Kėdainių ir Vilniaus rajonuose.

Apie pusę dešimtos ryto, Kaune, Vytauto prospekte, iš stotelės pradėjus važiuoti troleibusui, jo salone pargriuvo ir susižeidė 21 metų keleivė.

Vakare, prieš aštuntą, Kaune, Užnemunės gatvėje, 39 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Corolla Verso“ atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį BMW 318i, kurį vairavo 28-erių vyras. Nukentėjo pastarojo automobilio 26 metų keleivė (nuvežta į ligoninę).

Prieš aštuntą ryto, Vilniaus rajone, Paberžės kaime, pirminiais duomenimis, dėl saugaus važiavimo greičio nesilaikymo į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „Audi A6 Avant“ susidūrė su automobiliu „Smart Forfour“, šis trenkėsi į kitą automobilį „Audi A6“, vairuojamą 31 metų moters. Nukentėjo pirmųjų dviejų aurtomobilių vairuotojai, 40 metų vyras ir 54-erių moteris.

Apie pusę devintos ryto, lyjant, Kazlų Rūdoje, S.Daukanto gatvėje, krovininiu automobiliu MAN važiuodamas 61 metų vyras stabdė prieš greičio mažinimo priemonę (kalnelį), įrengtą prieš nereguliuojamą pėsčiųjų perėją, tuo metu vilkiko puspriekabė kliudė kelkraštyje stovėjusį automobilį „Chrysler Voyager“ ir buvusį pėsčiąjį. Nukentėjo 72 metų vyras.

Po vidurdienio, Kėdainių rajone, kelyje Jonava–Kėdainiai–Šeduva, 31 metų vyro vairuojamas krovininis automobilis „Mercedes-Benz 412“ (iki 3,5 t) tiesiame ruože atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Toyota Yaris“, kuris įvažiavo į piešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su krovininiu automobiliu „Scania“, vairuojamu 58-erių vyro.

Sužeista ir į ligoninę paguldyta lengvojo automobilio 65 metų vairuotoja. Kartu važiavusi 67 metų moteris, pirminiais duomenimis, nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.