Per avariją Mažeikių rajone žuvo vairuotojas

Sekmadienį 17 val. 57 min. Mažeikių rajone, Žemalės kaime, automobilis „Opel Vectra“ vairuojamas vyriškio (g. 1986 m.) nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

 Per eismo įvykį Mažeikių rajone žuvo vairuotojas ir nukentėjo kartu važiavęs keleivis.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Per eismo įvykį Mažeikių rajone žuvo vairuotojas ir nukentėjo kartu važiavęs keleivis.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2021, 7:09 PM, atnaujinta May 31, 2021, 8:44 AM

Per eismo įvykį žuvo vairuotojas ir nukentėjo kartu važiavęs keleivis, kuris dėl įvairių kūno sužalojimų buvo išvežtas į ligoninę.

Pirmadienio rytą policija pateikė daugiau šios avarijos detalių. Kaip rašoma Policijos departamento pranešime, gegužės 30 d. apie 17 val. 57 min. Mažeikių r., kelio Tirkšliai–Žemalė–Račiai 5-ame km, automobilis „Opel Vectra“, vairuojamas vyro (gim. 1986 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas ir nukentėjo kartu važiavęs keleivis (gim. 1976 m.), kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.