Be žinios dingus 19-metei kėdainietei – skaudus artimųjų pagalbos šauksmas: „Mums labai baisu“

Gegužės 23 dieną iš namų Kėdainiuose, P. Lukšio gatvėje, išėjo ir dingo 19-metė Viktorija Kulčiūnaitė. Merginos tėvai, seneliai ir draugai meldžia visuomenės pagalbos. Jei turite kokios nors informacijos, praneškite artimiesiems, draugams arba paskambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112.

 Gegužės 23 dieną iš namų Kėdainiuose, P. Lukšio gatvėje, išėjo ir dingo 19-metė V.Kulčiūnaitė.<br> Asmeninio archyvo (rinkosaikste.lt) nuotr.
 Gegužės 23 dieną iš namų Kėdainiuose, P. Lukšio gatvėje, išėjo ir dingo 19-metė V.Kulčiūnaitė.<br> Asmeninio archyvo (rinkosaikste.lt) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dimitrijus Kuprijanovas, rinkosaikste.lt

2021-06-02 08:38, atnaujinta 2021-06-02 09:23

Gyveno su seneliais

V. Kulčiūnaitė gyveno su savo seneliais.

Mergina išeidavo susitikti su draugais, kartais jos namuose nebūdavo ir parą laiko, tačiau ji visada apie savo planus informuodavo giminaičius telefonu.

Negrįžusios merginos pirmieji pasigedo seneliai. Jie visais būdais ir visur bandė jos ieškoti, tačiau pastangos buvo bevaisės. Merginos telefonas visą laiką buvo išjungtas, todėl seneliams tai sukėlė dar didesnių įtarimų, kad gali būti nutikę kažkas negero.

„Viktorija Kulčiūnaitė vilkėjo mėlynus džinsus, rožinį megztinį, mėlyną striukę, avėjo rožinius sportbačius. Merginos ūgis apie 160 cm. Jei matėte ją, praneškite seneliams telefonu +370 690 51 572, draugei Deimantei +370 681 34 329 arba bendruoju pagalbos telefonu 112“, – skelbiame policijos prašyme.

Kreipėsi į policiją

„Policijoje buvau ir šiandien, ir trečiadienį. Viską įformino ir sakė, kad ieškos. Kur ji yra – mes neįsivaizduojam.

Niekada nebuvo išėjusi ir dingusi tokį ilgą laiką. Ilgiausiai namuose nebūdavo parą, bet mes visuomet žinodavome, kur ji yra. O dabar juk daugiau nei savaitė praėjo ir jokių žinių.

Mums baisu, labai baisu“, – „Rinkos aikštės“ žurnalistui kalbėjo dingusiosios močiutė Laima.

Ieškojo draugai

Kėdainiečiai apie dingusią merginą jau žino, mat jos draugai ėmėsi paieškų.

Jau kuris laikas viešojoje erdvėje aktyviai dalijamasi merginos fotografija ir pagalbos prašymu. Nors pagalbos prašymu pasidalino tūkstančiai žmonių, tačiau apie merginą nėra jokių žinių.

„Pirmą kartą ji dingusi tiek daug dienų. Išjungtas telefonas, o telefono ji niekad iš rankų nepaleisdavo. Žiauriai keista. Jei pas kažką ji būtų, juk tikrai rastų, kaip ir kur telefoną įkrauti. Tikrai rastų, kaip susisiekti su draugais, seneliais, tėvais. O dabar nieko. Visiškai niekas nieko nematė, niekas nieko negirdėjo“, – stebėjosi merginos paieškas socialinėje erdvėje organizavusi jos draugė Deimantė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.