Tragedija po krikštynų Sudervėje: ligoninėje mirė iš vežimėlio iškritęs kūdikis Iki ligoninės su švyturėliais lydėjo policija

Tragedija baigėsi krikštynos Vilniaus rajone. Iškritęs iš vežimėlio prieš pat šventinius pietus buvo sužalotas ir po kiek laiko ligoninėje mirė ką tik pakrikštytas kūdikis. 

 Tragedija po krikštynų Sudervėje: ligoninėje mirė iš vežimėlio iškritęs kūdikis.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Tragedija po krikštynų Sudervėje: ligoninėje mirė iš vežimėlio iškritęs kūdikis.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2021, 6:38 AM, atnaujinta Jun 14, 2021, 9:38 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, birželio 13 d. apie 6 val. 50 min. Vilniuje, vaikų klinikoje, mirė berniukas (gim. 2020 m.), kuris birželio 12 d. apie 16 val. Vilniaus r., tėvams keliant vežimėlį laiptais, iš jo iškrito, nes buvo neprisegtas apsauginiais diržais.

Lrytas.lt žiniomis, tragedija Sudervėje įvyko iš karto po vaiko krikštynų, tėvams su juo grįžus namo ir ruošiantis važiuoti į šventinių pietų vietą.

Vaikui iškritus iš vežimėlio, tėvai patys automobiliu „Audi A6“ jį išvežė į ligoninę.

Pakeliui į ligoninę Bajorų kaime dideliu greičiu lekiantį automobilį „Audi A6“ pastebėjo policijos patruliai. Jie automobilį sustabdė.

Iš mašinos iššokęs vairuotojas pareigūnams iš karto pranešė, kad skubiai veža sužalotą vaiką į ligoninę. Patruliai vėliau įvertino, kad vyriškis buvo ištiktas šoko. Tuo tarpu sąmonę praradusį vaiką ant rankų laikė jo mama.

Policininkai įvertino, kad vaiką judinti yra negerai, tad nusprendė ne patys vežti jį su mama, o palydėti tėvų automobilį iki vaikų ligoninės Santariškėse.

Pareigūnai sužaloto vaiko tėvų automobilį lydėjo įsijungę sirenas ir švyturėlius, kartais net balsu ragindami kitus vairuotojus trauktis iš kelio. Tuo pat metu policija perspėjo ir medikus, kad jiems vežamas sunkiai sužalotas kūdikis.

Nepaisant visų pastangų, vaikas po pusės paros nuo patirtų sužalojimų mirė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.