Praėjusios paros avarijose sužeista 17 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad birželio 17 dieną, ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, 15-oje eismo įvykių sužeista 17 žmonių, daugiausia vairuotojų (7) ir keleivių (4). Po 2 žmones nukentėjo 2-uose įvykiuose (Kaune ir Rokiškio rajone). Tarp nukentėjusiųjų – 5 nepilnamečiai.

 Praėjusios paros avarijose sužeista 17 žmonių.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeista 17 žmonių.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-18 11:07, atnaujinta 2021-06-18 11:10

Miestų gatvėse – 80 proc. įvykių (Kaune – 4, Vilniuje ir Šiauliuose – po 2, Panevėžyje, Alytuje, Jonavoje, Kretingoje). Transporto priemonių susidūrimų – 9 atvejai. Motociklų vairuotojai dalyvavo 4-iuose įvykiuose, mopedo – 1.

Nukentėjo 3 dviračių vairuotojai, taip pat ir elektriniu paspirtuku važiavusi 25 metų moteris (Kaune), viešuoju transportu (autobusu) važiavusi 70 metų moteris – šis įvykis Kaune.

Popietę, Kauno rajone, Šlienavos kaime, J. Biliūno gatvės vingyje, į elektros stulpą atsitrenkė motociklas „Kawasaki“. Juo važiavo ir nukentėjo 34 metų vyras (paguldytas į ligoninę).

Po šeštos vakaro, Kaune, Vaidoto gatvės vingyje, vairuojamo motociklo „Aprilia Atlantic 500“ nesuvaldė ir su juo apvirto 41 metų vyras.

Vakare, apie pusę devintos, Kaune, Šilainių plente, į priekyje važiavusį ir stabdžiusį automobilį „Seat Alhambra“, vairuojamą 46 metų vyro, atsitrenkė mopedas „Aprilia“. Juo važiavo ir nukentėjo du nepilnamečiai, 16 metų vairuotojas (teisę vairuoti turi) ir to paties amžiaus keleivė. Abu nuvežti į ligoninę.

Tuo pačiu metu eismo įvykis įvyko Jonavoje, Lietavos gatvės ir Žeimių tako sankryžoje. Į kairę automobiliu „Peugeot 307“ sukdama 33 metų moteris susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu motociklu „Yamaha“. Sužeistas jo 24 metų vairuotojas, pirminiais duomenimis, paguldytas į ligoninę.

Šiauliuose į eismo įvykius pateko ir juose nukentėjo du dviračiais važiavę asmenys, 16 metų paauglė ir 50 metų vyras. Dar viena dviračio vairuotoja, 11 metų mergaitė, nukentėjo Kretingoje.

Popietę, Rokiškio rajone, kelyje Pandėlys–Suvainiškis–Nereta, automobilio „VW Golf“ 21 metų vairuotoja, pirminiais duomenimis, kelio vingyje lenkdama krovininį automobilį „VW Crafter“, susidūrė su priešpriešinio eismo juosta važiavusiu automobiliu „Audi 80 Avant“. Per įvykį sužeistos šį automobilį vairavusi 53 metų moteris ir kartu važiavusi 42 metų keleivė. Abi paguldytos į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, per parą – 79 eismo įvykiai, dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 įvykiai (Šiauliuose ir Vilniaus rajone (Purnuškės k.)). Neišvengta susidūrimų su gyvūnais – 12 atvejų: Elektrėnuose, Elektrėnų savivaldybėje, Ignalinos, Klaipėdos, Kupiškio, Mažeikių, Pakruojo, Panevėžio (magistraliniame kelyje A10 Panevėžys–Pasvalys–Ryga), Prienų, Šiaulių (magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga), Švenčionių ir Zarasų rajonuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.