Du automobilius į griovį Rokiškio r. pasiuntusi beteisė vairuotoja pripūtė 3,16 prom. Sužeista pati vairuotoja ir girtas jos keleivis

Girta ir beteisė moteris šeštadienį Rokiškio rajone sukėlė avariją, per kurią buvo pati sužalota, sužeistas ir jos keleivis. Po avarijos vairuotoja pripūtė 3,16 prom.

Du automobilius į griovį Rokiškio r. pasiuntusi beteisė vairuotoja po avarijos pripūtė 3,16 prom.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Du automobilius į griovį Rokiškio r. pasiuntusi beteisė vairuotoja po avarijos pripūtė 3,16 prom.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2021, 10:39 AM, atnaujinta Jun 20, 2021, 10:48 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, birželio 19 d. apie 16 val. Rokiškio r., Ragučių kaime, moteris (gimusi 1987 m.), neturėdama teisės vairuoti (tokios teisės ji niekada ir neturėjo), būdama girta (nustatytas 3,16 prom. girtumas), vairavo automobilį „Ford Fiesta“, nepasirinko saugaus greičio ir atsitrenkė į kelkraštyje stovėjusį automobilį „Audi A8“, prie kurio vairo sėdėjo blaivus vyras (gim. 1955 m.).

Po smūgio automobilis „Audi A8“ nuvažiavo į griovį. Į griovį nuskreijo ir avarijos kaltininkės „Ford Fiesta“. Šis automobilis griovyje apsivertė ant stogo.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Ford Fiesta“ vairuotoja, kuriai nustatytas kojos kulnikaulio lūžis, raiščių patempimas, paakio sumušimas, abiejų klubo sparnų nubrozdinimas. Jai paskirtas ambulatorinis gydymas.

Sužalotas ir kartu važiavęs keleivis (gim. 1978 m.), kuriam nustatytas 3,13 prom. girtumas, skruosto žaizda, slankstelių lūžis, galvos smegenų kontūzija. Į ligoninę gultis vyras atsisakė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.