Praėjusios paros avarijose sužeista 12 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad liepos 14 dieną, trečiadienį, užregistruoti, pirminiais duomenimis, 57 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 (Vilniuje). 9 atvejai, kai transporto priemonės susidūrė su į kelią įbėgusiu gyvūnu: Palangoje ir Ignalinos, Kaišiadorių, Kupiškio, Molėtų, Pakruojo, Plungės, Šiaulių (magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga), Trakų (magistraliniame kelyje A4 Vilnius–Varėna–Gardinas) rajonuose.

 Praėjusios paros avarijose sužeista 12 žmonių.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeista 12 žmonių.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2021, 11:08 AM, atnaujinta Jul 15, 2021, 11:12 AM

Pirminiais duomenimis, 11-oje eismo įvykių sužeista 12 žmonių (1 mažametis keleivis). Viename įvykyje nukentėjo 2 asmenys (keleiviai). Transporto priemonių susidūrimų – 6 atvejai, nuvažiavimų nuo kelio – 2, apvirtimas važiuojamojoje kelio dalyje – 1 atvejis. 2-uose įvykiuose dalyvavo mopedų vairuotojai, nukentėjo ir 2 pėstieji (1 – pėsčiųjų perėjoje), taip pat elektrinio paspirtuko vairuotojas, motociklo keleivis. Esant šlapiai kelio dangai įvyko 4 įvykiai, iš jų 3 – sostinėje, tamsiuoju paros metu – 1. Pirminiais duomenimis, miestuose – 9 įvykiai (Vilniuje – 5, Kaune, Klaipėdoje, Radviliškyje ir Širvintose).

Naktį, po ketvirtos, Radviliškyje, Gedimino gatvėje, per važiuojamąją kelio dalį ėjusią pėsčiąją kliudė automobilis „Citroen“, kurį vairavo 56-erių vyras. Nukentėjo ir į ligoninę paguldyta 84 metų moteris.

Devintą ryto, Širvintose, Plento gatvėje, 80 metų vyro vairuojamas automobilis „Opel Frontera“ nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusios moters ir ją partrenkė. Į ligoninę paguldyta 61 metų pėsčioji.

Popietę, Raseinių rajone, Pikelių kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda, 28 metų vyro vairuojamas automobilis „Opel Zafira“, įvažiuodamas į degalinės aikštelę, atsitrenkė į stovėjusį automobilį „Toyota“. Nukentėjo šio automobilio dvi keleivės, kurioms 22-eji ir 70 metų.

Prieš trečią, Klaipėdoje, H. Manto ir Parko gatvių sankryžoje, į priekyje važiavusį ir stabdžiusį automobilį „Škoda Yeti“, vairuojamą 55 metų vyro, atsitrenkė mopedas „Aprilia“, nukentėjo jį vairavęs 18 metų vaikinas.

Pavakarę, Kaune, Verkių gatvėje, iš kiemo išvažiuodamas ir sukdamas į kairę automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 33 metų moters, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Opel Insignia Limousine“, kurį vairavo 63 metų vyras, ir su juo susidūrė. Po įvykio į ligoninę pristatyti „Toyotos“ vairuotoja ir jos du mažamečiai vaikai. Pirminiais duomenimis, nukentėjo 4 metų berniukas (paskirtas ambulatorinis gydymas).

Apie pusę penktos, lyjant, Švenčionių rajone, kelyje Vilnius–Švenčionys–Zarasai, tiesiame ruože nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį krovininis mikroautobusas „Iveco“ (iki 3,5 t). Susižeidė ir į ligoninę paguldytas 59 metų vairuotojas.

Ryte, prieš devintą, Vilniuje, Kalvarijų ir Kazio Ulvydo gatvių sankryžoje, per dviračių pervažą elektriniu paspirtuku važiavusį 29 metų vyrą kliudė ir sužeidė automobilis „Renault Megane“, vairuojamas 23 metų merginos.

Pavakarę, po ketvirtos, Vilniuje, esant šlapiai kelio dangai, įvyko 3 eismo įvykiai. Visų pirma susidūrė automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas 37 metų moters, ir mopedas „Piaggio“, jį vairavo ir nukentėjo 36 metų vyras.

Eišiškių plente, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „Audi A4“, vairuojamas 19 metų vaikino, susidūrė su 58 metų vyro vairuojamu „Volvo V70“. Nukentėjo šio automobilio 57 metų keleivė (pirminiais duomenimis, ji paguldyta į ligoninę).

Taip pat sostinėje, Dariaus ir Girėno gatvėje, sukdamas į dešinę, į gatvės apšvietimo stulpą atsitrenkė automobilis „Honda Jazz“, nukentėjo 76 metų vairuotojas.

Pirminiais duomenimis, apie septintą vakaro, Vilniuje, siekdamas išvengti susidūrimo su automobiliu, apvirto motociklas. Vėliau, prieš vidurnaktį, į ligoninę kreipėsi motociklo 37 metų keleivė (paskirtas ambulatorinis gydymas).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.