Praėjusios paros avarijose sužeisti 9 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad liepos 21 dieną, trečiadienį, užregistruotas 51 eismo įvykis, dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 1 (Šilutėje). 9 atvejai, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais: Neringos savivaldybėje, Akmenės, Kelmės, Radviliškio (magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai), Šiaulių, Šilalės – 2 (1 – magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda), Ukmergės (magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis), Utenos rajonuose.

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 9 žmonės.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 9 žmonės.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-07-22 13:06, atnaujinta 2021-07-22 13:09

Pirminiais duomenimis, 6-iuose eismo įvykiuose sužeisti 9 žmonės (1 nepilnametis). 3-uose iš įvykių nukentėjo pėstieji. Po 2 žmones taip pat nukentėjo 3-iuose įvykiuose.

Po vieną įvykį, kai transporto priemonės susidūrė, nuvažiavo nuo kelio, apvirto važiuojamojoje kelio dalyje. Viename įvykyje dalyvavo keturratis motociklas. Miestuose – 67 proc. įvykių (Vilniuje, Kaune, Šiauliuose,Varėnoje). Tamsiuoju paros metu ir esant šlapiai kelio dangai – po vieną įvykį.

Naktį, apie pusę ketvirtos, Šiauliuose, Tilžės gatvėje, tiesiame ruože ant šaligatvio užvažiavo ir atsitrenkė į medį taksi automobilis „Toyota Prius“. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežti 20 metų vairuotojas ir 39 metų keleivis.

Prieš aštuntą ryto, Šiaulių rajone, Vijolių kaime, į kairę sukdamas automobilis „Jaguar S-Type“, vairuojamas 27 metų moters, kliudė ir sužeidė per pėsčiųjų perėją ėjusias dvi pėsčiąsias. Nukentėjo 48-erių ir 78-erių moterys.

Taip pat ryte, Vilniuje, Ozo gatvėje, 51 metų vyro vairuojamas automobilis „Škoda Octavia“ kliudė, pirminiais duomenimis, per važiuojamąją kelio dalį neleistinoje vietoje ėjusią merginą, nors pėsčiųjų perėja yra matomumo zonoje. Nukentėjo 18-metė pėsčioji.

Popietę, Varėnoje, Vytauto gatvėje, automobilis „Mercedes-Benz E220“, kurį vairavo 85 metų vyras, nepraleido pėsčiųjų perėja ėjusios mažametės ir ją partrenkė. Į ligoninę paguldyta 8 metų mergaitė.

Prieš ketvirtą po pietų, Kaune, K. Donelaičio gatvėje, automobiliu „BMW 118D“ antrąja eismo juosta važiuodama 48 metų moteris suko į kairę ir susidūrė su automobiliu „Renault Trafic“, vairuojamu 44-erių vyro, kuris važiavo trečiąja juosta tiesiai. Po susidūrimo BMW apsisuko ir, užvažiavęs ant šaligatvio, atsitrenkė į atitvarus. Nukentėjo ir į ligoninę pristatytas automobilio BMW 34 metų keleivis.

Vakare (apie 21 val.), Telšių rajone, Brizgų kaime, miško keliukų sankryžoje, vairuojamo sunkiojo keturračio motociklo „Can-AM Outlander“ nesuvaldė 30 metų vyras. Sukant į kairę transporto priemonė apvirto. Į ligoninę buvo nuvežti nukentėję vairuotojas ir 24 metų keleivė, pirminiais duomenimis, jiems paskirtas ambulatorinis gydymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.