Panevėžio rajone vilkikas susidūrė su dviem automobiliais: medikai išsivežė žmones, kelias užtvertas Vairuotojai raginami rinktis kitą maršrutą

Skaudi avarija Panevėžio rajone – trečiadienio popietę gautas pranešimas apie smarkią dviejų lengvųjų automobilių ir vilkiko avariją.

Avarija Panevėžio r.<br>Facebook gr./Živilės Ž. nuotr. 
Avarija Panevėžio r.<br>Facebook gr./Živilės Ž. nuotr. 
Avarija Panevėžio r.<br>Klaudijos L. nuotr.
Avarija Panevėžio r.<br>Klaudijos L. nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 28, 2021, 5:25 PM, atnaujinta Jul 29, 2021, 10:07 AM

Panevėžio apskrities VPK duomenimis, eismo įvykis nutiko ties Ūtos kaimu, Pasvalio kelyje, ties išvažiavimu iš Panevėžio, apie 15 val. 

Susidūrė vilkikas ir du lengvieji automobiliai. Smūgio būta stipraus – vilkikas užtvėręs kelią, lengvosios sumaitotos, po kelią išsibarsčiusios transporto priemonių detalės.

Pirminiais duomenimis, į ligoninę išgabenti du žmonės.

Ketvirtadienio rytą Panevėžio apskrities VPK pateikė daugiau informacijos apie šią avariją. Pasak policijos pranešimo, liepos 28 d. apie 14 val. 45 min. kelyje Panevėžys–Pasvalys–Latvija, ties Ūtos kaimu, vyras (gim. 1972 m.), blaivus vairuodamas vilkiką „Daf“ su puspriekabe, nepasirinko saugaus važiavimo greičio bei saugaus atstumo ir įvažiavo į priekyje važiavusį ir į kairę sukusį automobilį „VW Jetta“, kurį vairavo blaivus vyras (gim. 1986 m.).

Po smūgio automobilis „VW Jetta“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Volvo“, kurį vairavo blaivi moteris (gimusi 1974 m.).

Eismo įvykio metu apgadintos visos trys transporto priemonės.

Panevėžio ligoninėje automobilio „VW Jetta“ vairuotojui nustatytas šokikaulio lūžis, žarnų pasaido plyšimas, slankstelių kompresiniai lūžiai, vyras gydomas ligoninėje.

Automobilio „Volvo“ vairuotojai nustatytas galvos sumušimas, kaklo patempimas, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Tiriamos avarijos aplinkybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.