Netoli Rietavo susidūrė galvijus gabenęs sunkvežimis ir lengvasis automobilis – prireikė gelbėtojų Iš sumaitoto automobilio išlaisvintos dvi moterys

Visus specialiosios tarnybos buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą apie avariją Rietavo savivaldybės kelyje. Pasak pranešimo, po avarijos automobilyje liko prispausti žmonės, juos vadavo ugniagesiai.

Avarija netoli Rietavo: pranešta apie prispaustus žmones.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Avarija netoli Rietavo: pranešta apie prispaustus žmones.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2021, 3:07 PM, atnaujinta Sep 29, 2021, 11:29 AM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, antradienį apie 14 val. 25 min. gautas pranešimas apie tai, kad Rietavo savivaldybėje, Rietavo seniūnijoje, Stumbrių kaime, Kvėdarnos g. eismo įvykio metu automobilyje buvo prisipausti žmonės.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Plungės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Šiaulių greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente lrytas.lt sužinojo, kad atvykus į avarijos vietą paaiškėjo, jog susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis.

Praėjus maždaug valandai po avarijos ugniagesiai iš lengvojo automobilio jau buvo išlaisvinę dvi moteris. Jos perduotos medikams.

Sunkvežimio vairuotojui pagalbos neprireikė.

Aiškėja, kad sunkvežimis gabeno galvijus. Po avarijos jis pavojingai pasviro ant šlaito, tad ugniagesiai pradėjo sunkiasvorės transporto priemonės stabilizavimo darbus. 

Vėliau pranešta, kad trys vilkiku gabentos karvės neišgyveno. Likę galvijai pervaryti į kitą po kiek laikoo atvykusį vilkiką.

Trečiadienio rytą Klaipėdos apskrities VPK pateikė daugiau įvykio detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, rugsėjo 28 d. apie 14 val. 25 min., Rietavo savivaldybėje, Stumbrių kaime, kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė, automobilis „Audi A6“ išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu vilkiku „Mercedes Benz“ ir po to dar šonu trenkėsi į paskui vilkiką „Mercedes Benz“ važiavusį sunkvežimį MAN.

Per eismo įvykį nukentėjusios automobilio „Audi A6“ vairuotoja (gimusi 2002 m.) ir keleivė (gimusi 2002 m.) gydomos ligoninėje.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.