Greta Raseinių nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė automobilis, vairuotoją teko traukti ugniagesiams

Sekmadienį vidurnaktį netoli Raseinių nuo kelio nuvažiavo ir ant stogo apsivertė automobilis. Įvykio metu prispaustas žmogus.

Netoli Raseinių nuo kelio nuvažiavo ir ant stogo apsivertė automobilis. Įvykio metu prispaustas žmogus.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Netoli Raseinių nuo kelio nuvažiavo ir ant stogo apsivertė automobilis. Įvykio metu prispaustas žmogus.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2021, 1:01 PM

Pasak Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos, Raseinių rajono savivaldybėje spalio 24 d. kelyje Raseiniai-Laužai-Tarosai 10-ame kilometre apie 1 val. 47 min. pranešta, kad nuo kelio nuvažiavo ir ant stogo apsivertė automobilis, viduje yra žmogus, negali išlipti.

Lengvasis automobilis „Volkswagen Golf“ buvo nuvažiavęs nuo kelio ir apsivertęs ant šono, viduje sąmoningas, tačiau prispaustas vairuotojas. 

Vairuotojas (gim. 1983 m.) išlaisvintas ir perduotas medikams, atjungtas transporto priemonės akumuliatorius, automobilis atverstas ant ratų.

Pirminiais duomenimis rimtesnių sužalojimų vairuotojas nepatyrė, buvo blaivus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.