Po avarijos į medį netoli Pagėgių atsitrenkęs automobilis sudegė – vairuotoja spėjo išsigelbėti

2022 m. sausio 8 d. apie 1 val. 07 min. policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Pagėgių savivaldybėje, Vilkyškių miestelyje, po eismo įvykio dega mašina.

 Po avarijos į medį netoli Pagėgių atsitrenkęs automobilis sudegė – vairuotoja spėjo išsigelbėti.<br> Tauragės apskrities VPK nuotr.
 Po avarijos į medį netoli Pagėgių atsitrenkęs automobilis sudegė – vairuotoja spėjo išsigelbėti.<br> Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2022, 2:24 PM, atnaujinta Jan 11, 2022, 2:26 PM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, policijos pareigūnams nuvykus į įvykio vietą, pastebėtas į pakelės medį atsitrenkęs ir visiškai sudegęs automobilis „Kia Telluride“.

Automobilį vairavusi blaivi 56-erių vairuotoja tinkamai neįvertino slidžios kelio dangos, nesuvaldė vairuojamo automobilio ir atsitrenkė į pakelės medį. Po smūgio minėtas automobilis užsidegė. Iki atvykstant ugniagesiams, automobilis jau buvo visiškai sudegęs.

Moteris eismo įvykio metu rimtų sužalojimų nepatyrė. Tolimesnei apžiūrai ji pristatyta į gydymo įstaigą.

Policija vairuotyojams primena, kad šlapia ir slidi kelio danga bei stipriai suprastėjęs matomumas kelia grėsmę visiems eismo dalyviams.

Pagrindiniai principai, kurių vairuotojai turėtų laikytis sningant ar lyjant, yra teisingai pasirinktas greitis, tinkamas atstumas tarp automobilių ir nestaigus stabdymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.