Savaitgalį kilusių gaisrų metu traumuoti du žmonės

Per praėjusias 3 paras šalies ugniagesiai gelbėtojai vyko gesinti 111 gaisrų ir atliko 101 gelbėjimo darbą. Gaisrų metu buvo traumuoti du žmonės.

 Savaitgalį kilusių gaisrų metu traumuoti du žmonės.<br> PAGD nuotr.
 Savaitgalį kilusių gaisrų metu traumuoti du žmonės.<br> PAGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-25 13:14

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, jog penktadienį, apie 18 val. 25 min., Tauragėje, Beržės gatvėje, atvira liepsna degė vasaros virtuvė, kurioje buvo įrengta pirtis. Gesindamas gaisrą, apdegė pastato savininkas. Jį greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Gaisro metu sudegė vasaros virtuvės stogas, išdegė vidus. Ugniagesiai nuo liepsnų išsaugojo gyvenamąjį namą ir ūkinį pastatą.

Šeštadienį, apie 08 val. 37 min., gaisras kilo Kretingoje, Klaipėdos gatvėje. Iš dviejų aukštų daugiabučio pro langus veržėsi dūmai, degė butas pirmajame aukšte. Iki atvykstant ugniagesiams, namo gyventojai iš degančio buto išvedė vyrą. Po greitosios pagalbos medikų apžiūros apdegęs vyras buvo išvežtas į gydymo įstaigą. Gaisro metu išdegė butas pirmajame aukšte, aprūko virš jo esantis butas. Autonominių dūmų detektorių šiuose butuose nebuvo.

Penktadienį, apie 17 val. 33 min., Alytaus rajone, Krokialaukio miestelyje, liepsnojo medinis gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė namo vidus, sudegė name buvę namų apyvokos daiktai. Dūmų detektorius name buvo įrengtas.

Apie 23 val. 40 min. Plungės rajone, Žlibinų seniūnijoje, Kantaučių kaime, atvira liepsna degė dviejų aukštų medinis nenaudojamas Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo prasidėjimo bažnyčios klebonijos pastatas. Gaisro metu sudegė ir sukrito stogas, pradegė perdanga, apie pastatą išdegė apie 30 arų žolės. Ugniagesiai nuo ugnies apsaugojo bažnyčią ir varpinę.

Sekmadienį, apie 16 val. 43 min., Radviliškyje, Paplentės 2-ojoje gatvėje, liepsnojo medinis sodo namelis. Gaisro metu sudegė pastato stogas, išdegė vidus.

Apie 18 val. 23 min. Kauno rajone, Vilkijoje, gyvenamojo namo kamine užsidegė suodžiai, o nuo jo pradėjo degti ir stogas. Gaisro metu sudegė dalis stogo. Dūmų detektoriaus name nebuvo.

Penktadienį vakare buvo gautas pranešimas, kad Molėtų rajone, Joniškio seniūnijoje, Vilkaraisčių kaime, apvirto traktorius „Janmar“ ir viduje prispaudė keleivį. Ugniagesiai vyrą išlaisvino ir peravė greitosios pagalbos medikams.

Šeštadienį, apie 11 val. 38 min., pranešta, kad Širvintų rajone, Čiobiškio seniūnijoje, Lapelių kaime, negyvenamos sodybos tvenkinyje plūduriuoja žmogaus kūnas. Atvykus ugniagesiams, jis jau buvo ištrauktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.