Praėjusios paros avarijose sužeisti 8 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad gegužės 3 dieną, pirminiais duomenimis, policijos pareigūnai užregistravo 7 eismo įvykius, kuriuose nukentėjo eismo dalyviai. Šių eismo įvykių metu nukentėjo 8 žmonės.

Praėjusios paros avarijose sužeisti 8 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Praėjusios paros avarijose sužeisti 8 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2022, 12:05 PM, atnaujinta May 4, 2022, 12:09 PM

Apie 11 val. 36 min. Vilniuje, Vakariniame aplinkkelyje, Pavilnionių gatvėje, 64 metų vyras, vairuodamas automobilį „Subaru Forester“, nesilaikydamas saugaus atstumo, atsitrenkė į sustojusį automobilį „Audi A4“, kuris po smūgio atsitrenkė į automobilį „Volvo“. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Subaru Forester“ ir „Audi A4“ vairuotojai.

Apie 12 val. 26 min. Vilniuje, Laisvės prospekte, 88 metų moteris, važiuodama troleibusu „Solaris Trollino“, nesilaikė už turėklų, prarado pusiausvyra, nukrito ir susižalojo.

Apie 13 val. 05 min. Akmenės rajone, Naujojoje Akmenėje, L. Petravičiaus aikštėje, 77 metų vyras, vairuodamas automobilį „Mitsubishi Carisma“, nepraleido į pėsčiųjų perėją įžengusios pėsčiosios (72 m) ir ją sužeidė.

Apie 19 val. Kaune, Islandijos plente, 30 metų vyras, vairuodamas automobilį „Toyota Prius“, nesuvaldė jo, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Toyota Prius“ vairuotojas.

Apie 21 val. 18 min. Vilniuje, Vytauto ir Pušų gatvių sankryžoje, 28 metų vyras, vairuodamas motociklą „Honda“, siekdamas išvengti susidūrimo su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Audi A6“, kuris suko į šalutinę gatvę, staigiai stabdė ir griuvo. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.