Patekę į avarijas Varėnoje ir Vilniaus r. panašiomis aplinkybėmis nukentėjo du motociklininkai

Varėnos ir Vilniaus pareigūnai aiškinasi du eismo įvykius, kuriuose nukentėjo motociklininkai. Abiejų motociklininkų sužalojimų aplinkybės yra panašios – vyrai nukentėjo per susidūrimus su automobiliais apsisukinėdami.

Patekę į avarijas Varėnoje ir Vilniaus r. panašiomis aplinkybėmis nukentėjo du motociklininkai.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Patekę į avarijas Varėnoje ir Vilniaus r. panašiomis aplinkybėmis nukentėjo du motociklininkai.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2022, 1:09 PM, atnaujinta May 21, 2022, 1:15 PM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, gegužės 20 d. apie 11 val. 30 min. Varėnoje, Savanorių g., apsisukinėdamas į išvažiavusį į priešpriešinę eismo juostą automobilį „Opel Zafira“, vairuojamą vyro (gim. 1951 m.), atsitrenkė motociklas „Suzuki“, vairuojamas kito vyro (gim. 2001 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas.

Policija praneša, kad abu vairuotojai blaivūs.

Panašiomis aplinkybėmis motociklininkas sužeistas ir greta sostinės. Vilniaus apskrities VPK pranešė, kad gegužės 20 d. apie 18 val. 53 min. Vilniaus r., Pagirių seniūnijoje, Baltosios Vokės kaime, motociklas „Honda CBR 600 RR“, vairuojamas vyro (gim. 1995 m.), apsisukinėdamas nepraleido ir susidūrė su gretima juosta važiavusiu automobiliu „Audi A4“, vairuojamu jaunuolio (gim. 2001 m.).

Motociklo vairuotojas dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Abu įvykiai tiriami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.