Sostinėje ir Ukmergės rajone sužaloti pėstieji ir paspirtukų vairuotojai: vienas jų – nepilnametis

Šeštadienį Vilniuje ir Ukmergės rajone sužeisti pėstieji ir paspirtukų vairuotojai. Tarp 4 nukentėjusiųjų – nepilnametis, kuris atsidūrė ligoninėje.

Sostinėje ir Ukmergės rajone sužaloti pėstieji ir paspirtukų vairuotojai: vienas jų – nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Sostinėje ir Ukmergės rajone sužaloti pėstieji ir paspirtukų vairuotojai: vienas jų – nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2022, 9:52 AM

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad birželio 3 d. apie 02 val. 36 min. Vilniuje, Kalvarijų ir P. Lukšio gatvių sankryžoje, automobilis „Opel“, vairuojamas vyro (gim. 1996 m.), partrenkė ir sužalojo per pėsčiųjų perėją važiavusį paspirtuko vairuotoją (gim. 1979 m.).

Paspirtuko vairuotojas, suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Tą pačią dieną apie 07 val. 58 min. Ukmergės rajone, Vidiškių seniūnijoje, Vidiškiuose esančioje Ukmergės gatvėje, krovininis automobilis „Man“, vairuojamas vyro (gim.1952 m.), pėsčiųjų perėjoje partrenkė nepilnametį (gim. 2010 m.).

Vaikas dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Taip pat apie 11 val. 40 min. Vilniuje esančioje Verkių gatvėje, automobilis „Toyota“, vairuojamas vyro (gim. 1993 m.), partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusį pėsčiąjį (gimusį 1967 m.), kuris atsidūrė ligoninėje.

Dar vienas pranešimas apie partrenktą paspirtuko vairuotoją buvo gautas apie 15 val. 34 min.

Pranešta, kad Vilniuje esančioje Ukmergės gatvėje, paspirtuko vairuotojas (gim. 1975 m.) atsitrenkė į važiavusį automobilį „Toyota Highlander“, kurį vairavo vyras (gim. 1982 m.).

Paspirtuko vairuotojas dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.