Avarija greta Klaipėdos: susidūrė sunkvežimis ir mikroautobusas su keleiviais, yra daug sužeistų

Skaudi avarija antradienį po pietų įvyko greta Klaipėdos. Čia susidūrė sunkvežimis ir mikroautobusas su keleiviais, per incidentą nukentėjo mažiausiai 7 žmonės.

 Avarija greta Klaipėdos: susidūrė sunkvežimis ir mikroautobusas su keleiviais, yra sužeistų.<br> Facebook/Klaipėdos reidai II/Dominyko H. nuotr.
 Avarija greta Klaipėdos: susidūrė sunkvežimis ir mikroautobusas su keleiviais, yra sužeistų.<br> Facebook/Klaipėdos reidai II/Dominyko H. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2022, 4:06 PM, atnaujinta Jun 14, 2022, 4:30 PM

Kaip lrytas.lt informavo Klaipėdos apskrities VPK atstovė Asta Kažukauskienė, pranešimas apie avariją greta Klaipėdos esnačiame Šlapšilės kaime antradienį gautas apie 14 val. 39 min. Buvo pranešta, kad susidūrė sunkvežimis ir mikroautobusiukas, kuriame keliavo žmonės.

„Yra sužeistų, tačiau detalės dar tikslinamos“, - lrytas.lt sakė A.Kažukauskienė.

Liudininkai praneša, kad avarija galėjo įvykti tuo metu, kai sunkvežimis iš pagrindinio kelio suko į šalutinį, o mikroautobusas rėžėsi jam į galą. 

Ugniagesių duomenimis, šioje avarijoje nukentėjo net 7 žmonės. 

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente, atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad užspaustų žmonių nėra, vaduoti nieko nereikia. Ugniagesiai tik atjungė automobilių akumuliatorius.

Pirminiais ugniagesių duomenimis, į ligoninę greitosios pagalbos medikai išvežė 3 žmones. Dar 4 avarijoje nukentėję žmonės į gydymo įstaigas nuvyko savarankiškai.

Policija pradėjo įvykio tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.