Greitkelyje Kaunas-Vilnius ties Žiežmariais sudegė karinis sunkvežimis

Greitkelyje Kaunas-Vilnius ties Žiežmariais antradienio pavakare dėl kol kas nežinomų priežasčių visiškai sudegė kariškių sunkvežimis. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

 Greitkelyje Kaunas-Vilnius ties Žiežmariais sudegė karinis sunkvežimis.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Greitkelyje Kaunas-Vilnius ties Žiežmariais sudegė karinis sunkvežimis.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-28 17:03, atnaujinta 2022-06-28 17:50

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, pranešimas apie degantį sunkvežimį gautas maždaug 16 val. 43 min. 

Atvykę į įvykio vietą gelbėtojai sunkvežimį rado degantį atvira liepsna. Apie 16 val. 56 min. gaisras buvo lokalizuotas. Žmonės nenukentėjo.

Iš socialiniuose tinkluose pasklidusių vaizdų matyti, kad atvira liepsna degė kelkraštyje ties Žiežmariais stovintis kariškių sunkvežimis. Du kariškiai spėjo iš jo išlipti ir laukdami ugniagesių stovėjo greta.

Liepsna buvo apėmusi beveik visą automobilį, ant kelio matėsi liepsnojanti juosta. Tikėtina, kad tai degė iš automobilio išsilieję naftos produktai.

Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento direktorius Gintaras Koryzna lrytas.lt sakė, kad sudegęs automobilis „MB Unimog“ priklauso Gedimino štabo batalionui, dislokuotam Vilniuje. Automobiliu važiavo du žmonės – vairuotojas ir lydintis kariškis.

„Jie važiavo iš Kazlų Rūdos poligono į dislokacijos vietą. Viskas įvyko, kaip patys sakė, akimirksniu. Jie vos spėjo sustabdyti automobilį ir iš jo iššokti“, – sakė G.Koryzna.

Gaisro priežastys kol kas nežinomos. Po incidento prie sudegusio automobilio atvyko karo policijos pareigūnai, kurie kartu su ugniagesiais toliau aiškinsis incidentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.