Paspirtuko ir vaiko susidūrimas baigėsi sunkia trauma: berniukas atsidūrė ligoninėje

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl liepos 7-osios vakarą Šiauliuose, Gardino gatvėje, įvykusio eismo įvykio.

Paspirtuko ir vaiko susidūrimas baigėsi sunkia trauma: berniukas atsidūrė ligoninėje.<br> Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Paspirtuko ir vaiko susidūrimas baigėsi sunkia trauma: berniukas atsidūrė ligoninėje.<br> Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-13 10:52

Kaip praneša Šiaulių apskrities VPK, apie 19 val. elektriniu paspirtuku dviračių taku važiavęs 52 metų vyras ties gyvenamuoju namu Nr. 9 kliudė ir sužalojo į dviračių taką išbėgusį penkiametį berniuką.

Anot vyro, iš krūmų išnirusį ir vidury dviračių tako sustojusį vaiką jis pastebėjo, likus iki jo 10-čiai metrų. Ir nors paspirtuko vairuotojas nuspaudė stabdžius, tačiau susidūrimo su vaiku išvengti nepavyko.

Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikoje berniukui buvo diagnozuota galvos žaizdos, smegenų sukrėtimas, viso kūno nubrozdinimas, žandikaulio lūžimas.

Vaikas paguldytas į Vaikų intensyviosios terapijos skyrių.

Paspirtukininkui incidento metu buvo nestipriai susižalotos rankos, tad vykti į ligoninę jam neprireikė. Paspirtukas apgadintas taip pat nestipriai – liko keletas įbrėžimų.

Siekiant objektyvaus situacijos įvertinimo, tyrėjams labai svarbūs liudytojų parodymai. Jei kas matėte šį eismo įvykį, tyrėja prašo paskambinti telefonais 867399129, 870061407 arba parašyti elektroniniu paštu ginta.zemrietiene@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.