Marijampolėje sunkiai sužalotas motociklo vairuotojas neišgyveno: ligoninėje konstatuota vyro mirtis

Antradienio rytą Marijampolėje susidūrus „VW Golf“ ir motociklui buvo sunkiai sužalotas motociklą vairavęs vyras. Pranešama, kad ligoninėje medikams jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

 Marijampolėje sunkiai sužalotas motociklo vairuotojas neišgyveno: ligoninėje konstatuota vyro mirtis.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi  nuotr.  
 Marijampolėje sunkiai sužalotas motociklo vairuotojas neišgyveno: ligoninėje konstatuota vyro mirtis.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi  nuotr.  
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-17 09:37

motociklas-prireike-mediku-24264400"="">motociklas-prireike-mediku-24264400"" target="_blank">Apie įvykusią avariją naujienų portalas lrytas.lt pranešė dar antradienio rytą. Informacija apie eismo įvykį Marijampolės tarnybas pasiekė maždaug 07 val. 50 min.

Paaiškėjo, kad Marijampolėje, Sporto gatvėje, lengvasis automobilis „VW Golf“, vairuojamas moters (gimusi 1985 m.), susidūrė su motociklu „Honda Hornet CB600 F“, kurį vairavo vyras (gim. 1991 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris po medikų apžiūros skubiai buvo pristatytas į Marijampolės ligoninę.

Marijampolės apskrities VPK informavo, kad ligoninėje motociklo vairuotojui konstatuota mirtis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.