Raseinių r. susidūrus sunkvežimiui ir krovininiam mikroautobusui nukentėjo 2 žmonės, vienas jų – nepilnametis

Ketvirtadienio ankstų rytą Raseinių rajone įvyko avarija. Nelaimės metu nukentėjo vienos iš transporto priemonių vairuotojas ir nepilnametis keleivis.

Raseinių r. susidūrus sunkvežimiui ir krovininiam mikroautobusui nukentėjo 2 žmonės, vienas jų – nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Raseinių r. susidūrus sunkvežimiui ir krovininiam mikroautobusui nukentėjo 2 žmonės, vienas jų – nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2022, 11:20 AM

Apie 04 val. 35 min. Raseinių rajone, Virgainių kaime, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, krovininio mikroautobuso „Opel Movano“ vairuotojas (gim. 2002 m.) nesuvaldė transporto priemonės ir atsitrenkė į priekyje važiavusį krovininį sunkvežimį „Mercedes-Benz 2544“, kurį vairavo vyras, gimęs 1964 metais.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad eismo įvykyje nukentėjo automobilio „Opel Movano“ vairuotojas. Jam diagnozuota politrauma. Avarijos metu taip pat nukentėjo ir kartu važiavęs nepilnametis keleivis, gimęs 2006 metais. Paauglys patyrė kojos lūžį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.