Tragiška nelaimė Jonavos r.: gaisre sudegė jaunuolis, nuo liepsnų nukentėjo dar 3 vyrai

Šeštadienio naktį Jonavos rajone kilo gaisras. Nelaimės vietoje rastas jaunuolio kūnas.

Tragiška nelaimė Jonavos r.: gaisre sudegė jaunuolis, nuo liepsnų nukentėjo dar 3 vyrai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Tragiška nelaimė Jonavos r.: gaisre sudegė jaunuolis, nuo liepsnų nukentėjo dar 3 vyrai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2022, 9:22 AM, atnaujinta Nov 19, 2022, 10:52 AM

Šeštadienį apie 2 val. 07 min. buvo pranešta, kad Jonavos rajone, Užusalių kaime esančiame name, kilo gaisras. Pastatas, kuri ėmė niokoti liepsnos – vieno aukšto, su mansarda, medinis, apmūrytas, perdanga medinė, stogas dengtas šiferiu. Prie namo buvo pristatyti du priestatai: medinis ir mūrinis, dengti skarda.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) praneša, kad atvykus ugniagesiams pastatas degė atvira liepsna. Iš namo buvo išnešti 3 dujų balionai.

Turimais duomenimis, užsiliepsnojusiame name iš viso buvo 5 žmonės, iš jų 4 išėjo iki atvykstant ugniagesiams: 2 apdegę vyriškiai į gydymo įstaigą išvežti iki atvykstant PGP, vienas – jau atvykus PGP, 1 išėjo pas giminaičius.

Kaip informavo Policijos departamentas, apie 3 val. 18 min. užgesinus gaisrą buvo rastas mirusio vyro, gimusio 1998 m., apdegęs kūnas.

Gaisro metu sukrito namo stogas ir kaminas, išdegė perdanga, sudegė ir vandeniu sulietas namo vidus bei jame buvę namų apyvokos daiktai. Ugniagesiams nuo liepsnų pavyko išgelbėti už 5 metrų stovėjusį ūkinį pastatą.

Ar namuose buvo įrengtas dūmų detektorius, galimybės ugniagesiams nustatyti nebuvo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.