Apvirtusiame automobilyje Ukmergėje rasta mirusi moteris

Ukmergės operatyvinės tarnybos antradienį atskubėjusios į avarijos vietą apvirtusiame automobilyje rado mirusią moterį. Kartu važiavusi kita moteris dėl patirtų sužalojimų išvežta į ligoninę.

 Nelaimė Ukmergėje.<br> PAGD nuotr.
 Nelaimė Ukmergėje.<br> PAGD nuotr.
 Nelaimė Ukmergėje.<br> PAGD nuotr.
 Nelaimė Ukmergėje.<br> PAGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 21, 2023, 2:22 PM, atnaujinta Mar 21, 2023, 3:38 PM

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente, pranešimas apie Paupio g. apvirtusį automobilį gautas apie 11 val.01 min. Buvo pranešta, kad apsivertus automobiliui gali būti prispaustų žmonių.

Į avarijos vietą buvo nusiųstos visos Ukmergės operatyvinės tarnybos - ugniagesiai, policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai.

Atvykę ugniagesiai rado apvirtusį automobilį „Volvo XC70“, o jame buvo moteris. Ji nebuvo prispausta, gelbėjimo įrangos ugniagesiams naudoti nereikėjo.

Gelbėtojai moterį iškėlė, greitosios pagalbos medikai konstatavo jos mirtį.

Vilniaus apskrities VPK lrytas.lt informavo, kad automobilį vairavo 1965 m. gimusi moteris. Kartu važiavusi 1955 m. gimusi moteris po avarijos pati išlipo iš automobilio. Dėl patirtų sužalojimų greitosios pagalbos medikai automobilio keleivę išvežė į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, avarija galėjo įvykti staiga sutrikus vairuotojos sveikatai. Prieš apvirsdamas jos automobilis dar kliudė automobilį „Volkswagen“ ir automobilį „Opel“.

Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.