Praėjusios paros avarijose sužeisti 9 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad antradienį, balandžio 25 d., pirminiais duomenimis, 9 eismo įvykiuose sužeisti 9 žmonės, tarp jų 2 nepilnamečiai. Į įvykius pateko ir nukentėjo dviračio ir elektrinio paspirtuko (pėsčiųjų perėjoje) vairuotojai.

Avarija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Avarija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2023, 12:09 PM, atnaujinta Apr 26, 2023, 12:14 PM

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 7, nuvažiavimų nuo kelio – 1, transporto priemonių užvažiavimų ant pėsčiųjų – 1 (pėsčiųjų perėjoje). Miestuose – 7 eismo įvykiai (Vilniuje ir Panevėžyje – po 2, Alytuje, Šiauliuose, Utenoje).

Apie 2 val. 48 min. Ignalinos rajone, Zablatiškės kaime, krašto kelyje Vilnius–Švenčionys–Zarasai, neturintis teisės vairuoti 38 metų vyras nesuvaldė vairuojamo automobilio „Toyota Prius“, automobilis vingyje atsitrenkė į atitvarus, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto ant stogo. Per įvykį nukentėjo minėtas vyras (0,24 promilės).

Apie 7 val. 20 min. Panevėžyje, Aukštaičių gatvėje, daugiabučio namo kieme, automobilis „Volkswagen Passat“, vairuojamas 22 metų vyro, sukdamas į kairę, nepraleido jam iš kairės važiavusio automobilio „Volvo V60“, kurį vairavo 34 metų vyras, ir su juo susidūrė. Nukentėjo „Volkswageno“ 18 metų keleivė.

Apie 7 val. 27 min. Alytuje, Vilties gatvėje, automobilis „KIA Rio“, vairuojamas 67 metų vyro, partrenkė ir sužeidė pėsčiųjų perėjoje 60 metų pėsčiąją.

Apie 8 val. 25 min. Vilniuje, Laisvės prospekte, susidūrė keturi automobiliai: 50 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Prius“ atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį ir sustojusį automobilį „Toyota Prius“, vairuojamą 46-erių vyro, šis – į sustojusį „Volkswagen Golf“, kurį vairavo 40 metų vyras, o „Golfas“ – į taip pat sustojusį „Volkswagen Tiguan“, prie kurio vairo buvo 30 metų vyras. Nukentėjo pirmosios „Toyotos“ 8 metų keleivis.

Apie 13 val. 21 min. Panevėžyje, Smėlynės gatvėje, 18 metų vaikino vairuojamas automobilis „Audi A4“ atsitrenkė į prieš jį sustojusį „Nissan X-Trail“, vairuojamą 37 metų moters (ji nukentėjo).

Apie 14 val. 40 min., lyjant, Šiauliuose, Gardino ir Tilžės gatvių sankryžoje, reguliuojamoje šviesoforų, automobilis „Volvo XC90“, vairuojamas 45 metų vyro, atsitrenkė į stovėjusį automobilį „Citroën C5“, nukentėjo 59 metų vairuotojas.

Apie 16 val. 20 min., lyjant, Šiaulių rajone, Kužių miestelio teritorijoje, magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga, susidūrė trys automobiliai: „Škoda Fabia“, vairuojamas 52 metų vyro, krovininis automobilis MAN, kurį vairavo 51 metų vyras, ir kitas krovininis automobilis „Scania R 480“. Nukentėjo pastarojo automobilio 60 metų vairuotojas.

Apie 17 val. 13 min. Vilniuje, T.Narbuto gatvėje (link žiedinės sankryžos), automobilis „Ford Fiesta“, vairuojamas 28 metų moters, susidūrė su per nereguliuojama pėsčiųjų perėja važiavusiu elektriniu paspirtuku. Nukentėjo jį vairavusi 38 metų moteris, Baltarusijos pilietė.

Apie 18 val. 25 min. Utenoje, Sudeikių gatvėje, į pagrindinį kelią dviračiu įvažiuodamas 12 metų berniukas atsitrenkė į automobilį „Peugeot“, kurį vairavo 41 metų moteris. Nukentėjo nepilnametis (jis nesegėjo saugos šalmo).

Pirminiais duomenimis, per parą – 49 eismo įvykiai, dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 (Telšiuose, Ignalinos rajone).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (lape, stirnomis) atvejų – 14.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.