Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad trečiadienį, balandžio 26 d., pirminiais duomenimis, 5 eismo įvykiuose sužeisti 5 žmonės (1 nepilnametis). Vilniuje – 3 eismo įvykiai.

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės.<br> V.Skaraičio nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės.<br> V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2023, 10:40 AM

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 3, nuvažiavimų nuo kelio – 1, transporto priemonių užvažiavimų ant pėsčiųjų – 1. Esant šlapiai kelio dangai įvyko 3 eismo įvykiai, tamsiuoju paros metu – 1.

Apie 13 val. 30 min. Plungės rajone, Žemaičių Kalvarijos miestelyje, per važiuojamąją kelio dalį (ne pėsčiųjų perėją) bėgusį vaiką kliudė automobilis „Renault Trafic“, vairuojamas 51 metų moters. Nukentėjo 9 metų pėsčiasis.

Apie 17 val. 25 min. Birštone, magistraliniame kelyje A16 Vilnius–Prienai–Marijampolė, „Volvo“ markės automobilio vairuotojas, persirikiuodamas iš antrosios eismo juostos į pirmąją, nedavė kelio šia juosta važiavusiam automobiliui „Opel Vectra“, dėl to jo vairuotoja, vengdama susidūrimo, buvo priversta keisti važiavimo kryptį, nesuvaldė automobilio, jis atsitrenkė į maršrutinio transporto stotelę, medį ir nuvažiavo nuo kelio. Sužeista „Opelį“ vairavusi 29 metų moteris.

Apie 17 val. 38 min., lyjant, Vilniuje, automobilis BMW, vairuojamas girto 37 metų vyro (1,12 promilės), įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė su kitu BMW 535D, vairuojamu 23 metų vyro, o šis atsitrenkė į „Toyota“ markės automobilį. Nukentėjo „Toyotos“ 33 metų vairuotojas.

Apie 19 val. 24 min., lyjant, Vilniuje, Naugarduko gatvėje, iš automobilių stovėjimo aikštelės išvažiuodamas ir į kairę sukdamas automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas 24 metų Kirgizijos piliečio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio motociklo „BMW K 1200 RS“ ir su juo susidūrė. Motociklas nuo smūgio virto ir atsitrenkė į priešpriešinio eismo juosta važiavusį automobilį „Volkswagen Touran“, kurį vairavo 31-erių vyras. Sužeistas motociklo 37 metų vairuotojas, Baltarusijos Respublikos pilietis.

Apie 21 val. 24 min., lyjant, Vilniuje, Nemenčinės plente, automobilis „Audi A6“, vairuojamas girto 37 metų vyro (1,65 promilės), neleistinoje vietoje lenkė autobusą ir kaktomuša susidūrė su priešpriešinio eismo juosta važiavusiu automobiliu „Audi Q7“. Nukentėjo šio automobilio 59 metų vairuotoja.

Pirminiais duomenimis, per parą – 57 eismo įvykiai, dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 4 (Vilniuje – 3 ir Vilkaviškyje).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (barsuku, stirnomis, šuniu, usūriniu šuniu) atvejų – 24.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.