Praėjusios paros avarijose sužeisti 8 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad birželio 6 d., antradienį, pirminiais duomenimis, įvyko 57 eismo įvykiai. Tamsiuoju paros metu – 9. Žmonės nukentėjo 8 eismo įvykiuose, juose 8 žmonės sužeisti. Iš jų 3 nepilnamečiai.

Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2023, 12:00 PM

Apie 9 val. 20 min. Kaune, Birželio 23-iosios g., pėsčiųjų perėjoje, automobilio „Toyota“ vairuotoja (gim. 1961 m.) partrenkė ir sužeidė dviratininką (gim. 2000 m.)

Apie 9 val. 35 min. Tauragėje, ties lopšeliu-darželiu „Žvaigždutė“, pro moksleivių grupę, einančią moksleivių alėja po fizinio rengimo pamokos parke, važiavo du „Bolt“ paspirtukų vairuotojai. Vienas iš jų kliudė ir sužeidė berniuką (gim. 2011 m.). Paspirtuką vairavęs vaikinas iš įvykio vietos pasišalino.

Apie 14 val. 20 min. Vilniuje, Maironio ir Aukštaičių gatvių sankryžoje, automobilio „Volkswagen Golf Plus“ vairuotoja (gimusi 1990 m.) išvažiuodama iš stovėjimo vietos susidūrė su automobiliu „Mitsubishi“, kurį vairavo moteris (gimusi 1995 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo „Mitsubishi“ nepilnametis automobilio keleivis (gim. 2016 m.).

Apie 16 val. Šiauliuose, Vilniaus g., automobilio „Opel Astra Station Wagon“ vairuotoja (gimusi 1991 m.) važiuodamas nuokalne kliudė ir sužeidė ne dviračių taku per pėsčiųjų perėją be šalmo važiavusį nepilnametį (gim. 2010 m.).

Apie 15 val. 30 min. Klaipėdoje, Herkaus Manto g., į važiuojamąją kelio dalį, kurioje nėra pėsčiųjų perėjos, išėjo moteris (gimusi 1981 m.) ir įsikabino į važiuojantį automobilį „Mercedes Benz“, kurį vairavo vyras (gim. 1980 m.).

Apie 20 val. 12 min. Vilniuje, Antakalnio ir Žolyno gatvių sankryžoje, automobilio „Lexus“ vairuotojas (gim. 2001 m.) važiuodamas Žolyno gatve degant leidžiamam (žaliam) šviesoforo signalui suko į kairę, į Antakalnio gatvę ir nepasirinkęs saugaus greičio bei neatsižvelgęs į oro sąlygas ir kelio būklę nesuvaldė automobilio atsitrenkė į Antakalnio gatvėje, antroje eismo juostoje, stovėjusį automobilį „Lexus“, kurį vairavo moteris (gimusi 1979 m.). Eismo įvykio metu susižeidė „Lexus“ vairuotoja.

Apie 20 val. 45 min. Radviliškio rajono sav., rajoniniame kelyje Liaudiškiai–Mėnaičiai–Pašušvys–Grinkiškis, automobilio „Volkswagen Passat“ vairuotojas (gim. 1998 m.) nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir žvyruotu keliu mėgino lenkti kitą automobilį ir grįždamas į savo eismo juostą nesuvaldęs savo vairuojamo automobilio nuvažiavo nuo kelio, apsivertė ir susižeidė.

Apie 21 val. 23 min. palangoje, Ošupio take, elektrinio paspirtuko „DUALTRON“ vairuotojas (gim. 1993 m.), nepasirinkęs saugaus greičio, nesuvaldė elektrinio paspirtuko išvažiavęs iš savo eismo juostos atsitrenkė į priešpriešiais važiavusį dviratininką (gim. 1952 m.) ir jį sužeidė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.