C. Bruni sutuoktinio varžovui atkeršijo dainomis?

Ar tai kerštas vyro politiniam priešininkui? To klausia prancūzai, pasiklausę buvusios pirmosios šalies ponios Carlos Bruni naujo dainų albumo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-18 14:27, atnaujinta 2018-03-09 19:06

Nors Nicolas Sarkozy žmona to viešai ir nepripažino, tačiau šalies gyventojai net neabejoja, kad vienoje savo dainų ji šaiposi iš dabartinio šalies prezidento Francois Hollande'o, rašo „Daily Mail“.

Šiam N. Sarkozy praėjusią gegužę pralaimėjo rinkimus.

„Pingvinas neturi manierų“, „Pingvinai blogai išauklėti“, - tokie yra C. Bruni dainos, kurioje neįvardytą asmenį ji kaltina blogomis manieromis, žodžiai.

Viena kūrinio eilute C. Bruni tariamai smogia F. Hollande'ui ir dėl jo, kaip „pono normaliojo“, įvaizdžio.

„Nei bjaurus, nei gražus, nei aukštas ar žemas, nei šaltas ar karštas, pingvinas, nei taip, nei ne“, - dainuoja N. Sarkozy žmona.

„Ponas nei taip, nei ne“ yra F. Hollande'o pravardė. Ji dažnai naudojama prancūzų žiniasklaidos, kai ši pabrėžia prezidento nesugebėjimą apsispręsti.

Regis, kad C. Bruni šaiposi ir iš oficialaus Prancūzijos prezidento portreto, kuriame matyti Eliziejaus rūmų sodo fone nufotografuotas F. Hollande'as.

„Laikykis pingvine, atrodai visiškai vienišas savo sode“, - dainuoja C. Bruni.

Teigiama, kad 45 metų C. Bruni yra pasipiktinusi F. Hollande'o sprendimu, perimant šalies vadovo postą, nepalydėti N. Sarkozy Eliziejaus rūmų laiptais žemyn.

Tad N. Sarkozy sutuoktinės kūrinys laikomas bandymu atkeršyti F. Hollande'ui už elgesį, kurį buvęs modelis laiko nepagarbiu.

Tuo tarpu savo sutuoktiniui C. Bruni negaili gražių žodžių.

Vienoje naujojo albumo dainoje ji giria savo vyrą ir vadina jį „vyrišku, mielu ir išskirtiniu“.

Kalbama, kad buvusios pirmosios Prancūzijos ponios dainos supykdė ne tik F. Hollande'o administraciją, bet ir padarė gėdą N. Sarkozy politiniams sąjungininkams.

Daugelis komentatorių taip pat mano, kad C. Bruni pati sau pakišo koją – tokios dainos esą sunaikins jos siekį būti pripažintai rimta dainininke.

C. Bruni viešai nėra sakiusi, kad dainuodama apie pingviną turi omenyje F. Hollande'ą. Tačiau savo draugams buvusi pirmoji ponia esą patvirtino, kad daina yra būtent apie naująjį šalies vadovą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.