Tailande moteris išvirė ir suvalgė savo vaikus

Tailandietė apkaltinta savo vaikų kanibališku nužudymu. Manoma, kad moteris išvirė ir suvalgė savo sūnus, manydama, kad tai kiaulės, - praneša „Bangkok Post“.

Vienos Tailando genties narė buvo rasta mieganti tarp kūno dalių.<br>AP asociatyvi nuotrauka
Vienos Tailando genties narė buvo rasta mieganti tarp kūno dalių.<br>AP asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-22 16:32, atnaujinta 2018-03-17 05:35

Padaryti šį nusikaltimą moterį galėjo pastūmėti haliucinacijos. Policija praėjusią savaitę gavo skundą, kad musurų genties narė įtariamai paskerdė savo vienerių ir penkerių metų sūnelius, tuomet juos paruošė ir suvalgė.

Pasak „Bangkok Post“, teisėsaugos pareigūnai rado moterį miegančią su aplink besimėtančiomis kai kuriomis kūno dalimis. Vėliau jie sužinojo, kad ji nuo 2007-ųjų moteris gydyta nuo psichinių sutrikimų.

Ankstesniame pranešime nurodyta, kad moteris prieš mėnesį ar du nustojo gerti vaistus. Ligoninės ataskaitoje teigiama, kad ją kamavo haliucinacijos ir ji manė, kad kažkas ja nori nuskriausti.

Ši žinia yra naujausia ištisoje kanibalizmo bylų eilėje šiemet. Papua Naujojoje Gvinėjoje liepą nuskambėjo kanibalų, tariamai valgiusių aukų smegenis ir varpas, byla. Balandį Brazilijoje areštuoti trys žmonės tariamai nužudę moterį ir iš jos mėsos kepę pyragaičius.

Dar anksčiau šiais metais buvo manoma, kad haliucinacijos, sukeltos vonios druskų, buvo veidų valgymo atakų priežastis Majamyje, Floridoje, tačiau toksikologiniai tyrimai atskleidė, kad užpuoliko organizme incidento metu buvo tik marihuanos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.