JAV koledže nušauti du žmonės

Du žmonės žuvo, o dar vienas buvo sužeistas per šaudynes municipaliniame koledže Kentukio valstijos Hazardo mieste, praneša „Reuters”.

Anksčiau antradienį šūviai taip pat aidėjo verslo mokykloje Sent Luise (Misūrio valstija), kur nusikaltėlis sužeidė vieną iš darbuotojų, o po to mėgino nusižudyti.<br>AP
Anksčiau antradienį šūviai taip pat aidėjo verslo mokykloje Sent Luise (Misūrio valstija), kur nusikaltėlis sužeidė vieną iš darbuotojų, o po to mėgino nusižudyti.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 16, 2013, 9:16 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:33 PM

Pasak mokymo įstaigos administracijos atstovų, ugnis buvo paleista Hazardo municipalinio technikos koledžo teritorijoje apie 16 valandą 30 minučių vietos laiku. Išsamesnių incidento detalių jie nepateikė.

Laikraštis „The Hazard Herald” patikslina, kad vyro ir moters lavonai su šautinėmis žaizdomis buvo rasti mašinoje automobilių stovėjimo aikštelėje. Toje pačioje mašinoje buvo ir sužeista mergina.

Anksčiau antradienį šūviai taip pat aidėjo verslo mokykloje Sent Luise (Misūrio valstija), kur nusikaltėlis sužeidė vieną iš darbuotojų, o po to mėgino nusižudyti. Užpuolikas ir sužeistasis nugabenti į ligoninę.

Pranešimai apie šaudynes JAV mokyklų teritorijoje gauti likus kelioms valandoms iki prezidento Baracko Obamos administracijos pasiūlymų, kaip griežtinti ginklų apyvartos kontrolę, paskelbimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.