Pagrobimą užsakiusios dėstytojos namuose - sutartis su velniu (video)

Rusijos Volgogrado mieste tiriama jaunavedžių pagrobimo organizavimo byla. Nusikaltimą užsakė ir už jį sumokėjo buvusi vyro dėstytoja. Atliekant kratą jos namuose, buvo rasta sutartis, kurią moteris sudarė su Šėtonu. Mainais į maždaug šimto žmonių sielas 41 metų Liubovė Osipova reikalavo jai duoti jauną ir sveiką kūną, turtą ir apsaugininkus, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 8:05 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:39 AM

Šiuo metu tiriama, ar L. Osipova yra pakaltinama. Ji suimta dviem mėnesiams.

Pagrindu atlikti psichologinę ir psichiatrinę ekspertizę tapo L. Osipovos namuose rastas dokumentas. „Per kratą pas ją buvo rasta sutartis su Šėtonu, pasirašyta rašalu, panašiu į kraują, - pasakojo Rusijos Federacijos tyrimų komiteto atstovė Natalija Kunickaja. - Sutartyje rašoma, kad ji atiduoda savo sielą mainais už jauną, sveiką kūną, plastikinę kortelę su PIN kodu ir 100 mln. rublių, du užsienietiškus automobilius - „Jaguar“ ir „Volkswagen“, sraigtasparnį, apsaugininkus.“

Sutartį sudaro ištisos pastraipos su užkeikimais ir velnio titulų vardijimais. Prie dokumento pridedamas 94 vardų (be pavardžių) sąrašas, „kieno sielas galima pasiimti“.

Prieš keletą metų L. Osipova dirbo dėstytoja. Neseniai viename socialiniame tinkle ji susirado savo buvusį mokinį, vardu Viačeslavas, ir pradėjo su juo bendrauti išgalvotos merginos vardu.

Po kurio laiko vaikinas nusprendė nutraukti susirašinėjimą, ir dėstytoja pradėjo jį persekioti. Ji įkyriai siuntinėjo į jo telefoną SMS žinutes ir jam skambinėdavo.

Sužinojusi, kad slaptas jos išrinktasis netrukus ruošiasi vesti, dėstytoja nusprendė sukliudyti vestuvėms ir nubausti ją atstūmusį jaunuolį.

Pagal įtariamosios kruopščiai apgalvotą planą jaunavedžius turėjo pagrobti jos bendrininkai. Nuotaką jie turėjo grupiniu būdu išprievartauti, o tada dvi savaites prievarta laikyti kažkokioje patalpoje. Merginai, pagal dėstytojos sumanymą, turėjo būti sistemiškai leidžiama stiprių narkotikų, kad ji taptų narkomane.

Jaunikiui buvo siūloma padaryti sunkius kūno sužalojimus beisbolo lazda, o tada atvežti į nuomojamą namą ir perduoti užsakovei, kad ji juo „rūpintųsi“.

Pagrindiniu bylos įkalčiu tapo vaizdo įrašas, kur įtariamoji sėdasi į nusikaltėliu apsimetančio policijos tyrėjo automobilį ir avansu jam siūlo 25 tūkst. rublių. Pedagogė „žudikui“ pateikia detalias instrukcijas, ką jis turi padaryti.

L. Osipova reikalauja „šiurkščiai išprievartauti gražuolę ir viską nufilmuoti“. Padarytą įrašą prašo atnešti jai, kad ji tuos baisius kadrus galėtų parodyti pagrobtos merginos jaunikiui.

„Jeigu ką, primokėsiu“, - sakė įtariamoji. Pradžioje ji žadėjo sumokėti 200 tūkst. rublių.

Pagal L. Osipovos sumanymą, po dviejų savaičių kankinimų pagrobėjai turėjo atsikratyti aukos taip, kad ji niekada negrįžtų namo. Kaip variantą ji siūlė merginą parduoti čečėnams.

„O jį – mušti per galvą beisbolo lazda, nes jis užsiiminėjo dziudo“, - tęsė instrukcijas L. Osipova ir pridūrė, kad jos mylimojo ūgis – 1,93 metro.

Užsakovė prašo, kad į jos namus Viačeslavas būtų atvežtas primuštas beveik mirtinai, sulaužytomis rankomis ir kojomis. „Aš pati jį gydysiu“, - pridūrė moteris.

Per pirmąją apklausą L. Osipova neigė savo kaltę. Pasak moters, ji buvo sulaikyta kovo 19-ąją dėl to, kad pažįstamas jai „perdavė pamestus jos draugų pasus“.

Iš tiesų šie dokumentai buvo perduoti įtariamajai kaip įrodymas, kad jos nurodyti asmenys pagrobti.

Nuo 2009 m. L. Osipova oficialiai niekur nedirba. Ji išsiskyrusi, gyvena viena. Įtariamosios sūnui neseniai suėjo 20 metų. Pasak jaunuolio, jis žinojo, kad motina susirašinėja su buvusiu mokiniu, bet neįtarė, kad visa tai nueis taip toli.

Jauna pora, kuriuos buvo planuojama pagrobti, sėkmingai susituokė kovo 16 d. O pavydžiajai buvusiai dėstytojai gresia 15 metų kalėjimo.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.