Ryklio ataką ir virtinę kitų nelaimių amerikiečiui padėjo išgyventi tikėjimas

Ar šis vyras yra sėkmės kūdikis, ar didžiausias nelaimėlis? Tokį klausimą kelia ne vienas, išgirdęs Eriko Norrie, gyvenančio JAV Floridos valstijoje, istoriją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2013, 6:33 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:04 AM

Amerikiečiui pavyko išgyventi virtinę nelaimių. Į vyrą yra trenkęs žaibas, du kartus užpuolusios beždžionės ir įgėlusi barškuolė gyvatė, rašo „Daily Mail“.

Pastaroji nelaimė E.Norrie ištiko liepos mėnesio pabaigoje per atostogas Bahamose. Amerikietis kaip tik buvo baigęs povandeninę žūklę ir plaukė atgal į valtį, kai jį staiga užpuolė ryklys ir iškando kojos gabalą.

Tai nutiko E.Norrie žmonos Spryng, keturių dukterų ir uošvio akivaizdoje.

„Kai atsisukau, ryklys kaip tik baigė kąsti kąsnį ir ruošėsi plaukti atgal. Jo nasruose buvo galima matyti mano koją“, – prisiminė E.Norrie. Artimieji skubiai jį gelbėjo, nes buvo akivaizdu, kad ryklys nesiruošia savo aukos palikti ramybėje.

Nors vyras po atakos greitai sulaukė pagalbos, jis vis tiek galvojo, kad mirs, nes neteko labai daug kraujo. Tačiau E.Norrie ne tik išgyveno, bet jau ir gali lėtai vaikščioti. Gulėdamas Floridos ligoninėje jis laukia odos persodinimo operacijos.

„Tai vadinama ryklio įkandimo dieta. Gali netekti dviejų svarų (beveik 1 kg) per tris sekundes“, – amerikiečių televizijai „Fox“ juokavo E.Norrie.

Apskaičiuota, kad tikimybė, jog žmogų užpuls ryklys, yra maždaug viena iš 11,5 milijono. Tikimybė, kad JAV į žmogų trenks žaibas, yra viena iš maždaug 280 tūkst.

E.Norrie yra uolus krikščionis. Vyras mano, kad tikėjimas jam padėjo išgyventi ne vieną košmarą. Po ryklio atakos jo žmona su dukterimis taip pat nenustojo melstis visą kelią, kol sužeistasis buvo vežamas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.