Rio de Žaneiro policijos pareigūnės pagrobtam vyrui nukirsta galva

Viena Rio de Žaneiro

Brazilijos pareigūnai stengiasi užtikrinti tvarką įstatymų nepaisančiuose rajonuose prieš kitų metų pasaulio futbolo čempionatą.<br>AP asociatyvi nuotr.
Brazilijos pareigūnai stengiasi užtikrinti tvarką įstatymų nepaisančiuose rajonuose prieš kitų metų pasaulio futbolo čempionatą.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

2013-10-29 21:17, atnaujinta 2018-02-20 18:00

Pareigūnės vyras – 35-erių metų buvęs futbolininkas ir parduotuvės savininkas – buvo pagrobtas prie savo parduotuvės Minja Deusos lūšnų rajone jo paties automobiliu. Nusikaltimą padarė nežinomi užpuolikai.

Pasak policijos, jo žmona ankstų antradienio rytą išdrįso išeiti iš namų ir radusi atpažino savo vyro kuprinę.

„Ji atidarė kuprinę ir viduje pamatė galvą“, – sakė pareigūnai.

Kaip pranešė naujienų svetainė G1, aukai buvo išluptos akys ir liežuvis. Policija įtaria, kad nusikaltimą galėjo padaryti narkotikų prekyba užsiimti vietos grupuotė.

Policininkė dirbo miesto miesto Policijos sutaikymo pajėgose, kurios buvo įkurtos 2008 metais, siekiant įvesti tvarką lūšnynuose.

Brazilijos pareigūnai stengiasi užtikrinti tvarką įstatymų nepaisančiuose rajonuose prieš kitų metų pasaulio futbolo čempionatą, todėl iš jų iškeldino didelę įtaką turėjusius narkotikų platintojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.